A természet jegyében: új üzlet a MOM Parkban!

2023-09-05

Az egészséges életmód elkötelezett híve? Akkor van egy jó hírünk! A Bio-Barát Biobolt legújabb üzlete a MOM Park Piazza szintjén nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Jöjjön el és válogasson minőségi kínálatukból, amivel tovább támogathatja fitt életformáját!

A Bio-Barát Biobolt egy több mint 10 éve működő, és folyamatosan bővülő bolthálózat, melyet magas szakmai tudással rendelkező magyar tulajdonos hozott létre. Elsősorban magasan minősített termékeivel, szakeladóival, köztük számos ismert természetgyógyásszal és fito-terapeutával jeleskedik a piacon. Folyamatosan bővülő termékpalettájukon olyan minőségi élelmiszereket és étrend-kiegészítőket sorakoztatnak fel, amelyek emelik a piac színvonalát, így azon vásárlók igényeit is kielégítik, akik egyedi táplálkozási irányt követnek.

Az érdeklődő itt megtalálhatja a különféle paleo, gluténmentes, cukormentes, vegán, nyers termékeket, illetve készételeket, szénhidrát csökkentett és bio élelmiszereket is. Bolthálózatuk nem csak speciális, és natúr élelmiszerek terén jeleskedik, hanem az étrend-kiegészítők világába is bevezetik a látogatókat magasan képzett kollégák segítségével. Több mint 4000 terméken túl lehetőséget biztosítanak még 12 ezer fajta termék beszerzésére, így többek közt olyan márkákra és árucikkekre is, amelyek a vásárlók számára nehezen beszerezhetők, vagy akár órákat kell utazni értük.

Látogassa meg a Bio-Barát Bioboltot a MOM Park Piazza szintjén!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!