KORTYOLJON NAGYON A TAVASZBÓL!

2021-04-07

Minden szezonnak megvannak a sajátosságai. Igaz ez a borokra is: tavasszal könnyedebb, üdébb ízekre vágyunk. A Bortársaság szakértőinek áprilisi válogatása minden cseppjében a virágos, friss évszakot idézi – kóstolja meg Ön is!

A több mint húszéves Bortársaság célja, hogy megkeresse és elvigye vásárlóinak azokat a borokat, melyekről tudják: szakértelemmel, szenvedéllyel készültek. Szakértőik számos szempontot figyelembe véve válogatnak a termelők borai között, és ajánlják vendégeiknek a számukra legmegfelelőbbet.

A Bortársaság áprilisi válogatására az egyszerűség jellemző, a szó legnemesebb értelmében. Ezeknél a boroknál készítőik nem a szabályokra, inkább a megérzéseikre, hagyományos módszerekre hagyatkoznak, ezért lett a végeredmény különleges. A borászok elsősorban helyi fajtákat választanak alapanyagul, aprólékosan meghatározzák a bogyóhéjon való erjesztés időtartamát, sokszor saját élesztőt használnak és egyenesen a hordóból palackoznak. A módszerek mindenkinél eltérőek, de egyvalami azonos: az igényesség, mely a Bortársaság április válogatását jellemzi, és amit az ínyencek is nagyra értékelnek majd!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!