Az ünnep előfutára

2023-11-07

A MOM Park földszintjén már most könnyedén karácsonyi hangulatba kerülhet! Fedezze fel a karácsonydísze pop-up üzlet mesés kínálatát, válogasson kedvére a káprázatos dekorációk és az ötletes lakberendezési tárgyak közül egészen december 24-ig!  

A szeretet ünnepét még szebbé és meghittebbé tehetjük, ha nemcsak szívünket, de otthonunkat is karácsonyi díszbe öltöztetjük! Elég csupán néhány jól megválasztott tárgy vagy kellék, hogy lakásunk igazán idilli hangulatot árasszon. 

Most Ön is beléphet egy varázslatos világba, ahol egykettőre megtalálhatja azokat különleges termékeket, melyekkel még csodálatosabb lesz az ünnep! Akár a hagyományos stílust részesíti előnyben, akár a merészebb megoldásokat kedveli, a karácsonydísze bolt kínálata biztosan rabul ejti. A szemet gyönyörködtető üzletben szerettei számára is találhat kedves, ötletes vagy épp egyedi ajándékokat. 

Ha úgy érzi, otthonára is ráférne, hogy ünnepi „öltözetben” ragyogjon, akkor is érdemes ellátogatnia, hiszen szebbnél szebb, csillogó fényfüzérek és mesés karácsonyi dekorációk közül válogathat. 

Tegyen egy sétát a MOM Park új üzletében, és töltődjön fel már az őszi napokon is egy kis karácsonyi életérzéssel!     
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!