Színek, élmények, illatok

2023-11-14

Az előttünk álló hetekben nemcsak a hidegebb idő köszönt be, ahhoz is hozzá kell szoknunk, hogy egyre hamarabb sötétedik. Ilyenkor talán nehezebb megtalálni a szépet, ám a MOM Parkban könnyedén rálelhet azokra a kellékekre és kiegészítőkre, melyekkel igazán meghitté varázsolhatja az elkövetkezendő időszakot.

A Coffee Lenoa ízletes kávéi rögtön felmelegítik, és megadják az alaphangot a bevásárláshoz. Ne feledje, bármit megújíthat: otthonát, ruhatárát, akár saját megjelenését is. 

Bekuckózna egy jó könyvvel a hidegebb estéken? A Libriben rengeteg érdekes olvasmány várja. A könnyedebb témák kedvelői izgalmas magazinok közt válogathatnak az Inmedio-ban, de persze az interneten is találunk érdekes témákat – akár egy vadonatúj laptopon is keresgélhet a világhálón, az iCentre-ben biztos talál Önnek tetsző készüléket. 

A Butlers termékeinek köszönhetően otthonát is az évszaknak megfelelő hangulatba öltöztetheti. Már egy étkezőbe vagy nappaliba jól illő virágcsokor is csodát tud tenni, az Arioso-ban segítenek megtalálni a kedvére valót. 

Az időjárás drasztikus változása miatt gardróbunkra is ráfér az átalakítás: a Karl Lagerfeld kínálatában könnyen találhatunk a stílusunkhoz és a hidegebb időszakhoz passzoló ruhadarabokat. Persze akár egy új illattal is teremthetünk magunknak változatosabb stílust, ezért is érdemes benézni a Le Parfum üzletébe. A testi-lelki feltöltődéshez hozzásegítenek bennünket a Müller termékei, ha pedig más szemüvegen keresztül szeretnék szemlélni az előttünk álló heteket, a Vision Express-be is ellátogathatunk. 

A borúsabb napokon is derűsebb hangulatba hozza Önt a MOM Park! 
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!