Italkínálat a Gourmet Pikniken

2022-05-24

Tudja mire számíthat, ha ellátogat a Gourmet Piknikre? A következő hetekben bemutatjuk, milyen finomságokkal és frissítőkkel találkozhat a jó társaság és a pihentető zene mellett, ha eljön a Lisszabon sétányra június 9. és 12. között. Kezdjük is a színes italkínálattal!


A nyári esték egyik kisérője a jó alkoholos ital! A Boutiq’Bar műfajteremtő a saját kategóriájában: egy igazi ínyenc koktélbár, ahol színes és fűszeres italok várják a vendégeket. Legyen szó akár a kedvenc koktéljairól vagy valami újdonságról, itt biztosan megtalálja a legjobbakat! Ha esetleg prosecco vagy bor rajongó, akkor válasszon a Bortársaság kitűnő kínálatából – minőségi csendes és habzóborok várják az itallapon.


Válogasson karakteres kávék közül egy kiadós ebéd után! A Lenoa Coffee igazi kézműves különlegességekkel szolgál, amik prémium minőségű alapanyagokból készülnek.


Nem érdemes kihagyni a Gourmet Pikniket június 9. és 12. között: jöjjön el, hogy Ön is részese lehessen az ellenállhatatlan gasztro élményeknek: frissítő üdítők és limonádék is segítenek lehűlni a meleg nyári napokon!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!