Ez a nap a gyerekeké!

2022-05-24

Május utolsó vasárnapján ünnepeljük együtt a gyerekeket: jöjjön el családjával a MOM Parkba, ahol gyereknapi események, játszóház és kellemes időtöltés várja az idelátogatókat! Gyereknek lenni a legjobb: adja meg a legkisebbeknek azt, aminek igazán örülnének!


Jöjjön el családjával május végén a MOM Parkba gyereknap alkalmából, hiszen számos üzlet készül erre az eseményre! Ha május 27. és 29. között ellátogat a Tchibo üzletébe, akkor a vásárlása értékétől függően 10, 15 és 20%-os kedvezmények várják.


A NUBU a gyermeki ártatlanságot ünnepelve újra fókuszba helyezi az ARTYPICAL NUDE BY NUBU kapszula kollekcióját: a kollaboráció az autizmussal érintett, művészi vénával rendelkező fiatalok támogatására jött létre. 


A Wasabi étterme is meglepetéssel készül: a Gésha mini és a Samurai mini itallal, amik pattogós cukorkával, gumicukorral, tejszínhabbal és gyümölcslé kavalkáddal nyújtanak igazi ízélményt a legkisebbeknek is! 


A gyereknapi eseményekből az ADRIENNE FELLER üzlete sem maradhat ki: ha most bármilyen Panarom baba-mama terméket vásárol május 23. és 29. között, akkor egy Panarom színezhető tolltartót kap hozzá ajándékba! 


Amíg Ön felfedezi üzleteink legújabb kínálatát, gyermekét várja a MOM Park családbarát játszóháza! A játékok között izgalmas újdonságok, kétszintes labirintus, rengeteg kreatív játék, és kisházak várják 700 m2 területen a legkisebbeket!


Ne maradjon le a kedvező ajánlatokról: látogasson el Ön is családjával a MOM Parkba gyereknap alkalmából!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!