Irány a zöld!

2021-07-20

A nyárral eljött a kirándulások, a kinti programok szezonja is. Mit érdemes magunkkal vinni, hogy semmi ne hiányozzon? Körbejártuk – ahogyan azt is, hol érdemes beszerezni a szabadtéri időtöltés kellékeit!

Zöld lombok, friss szellő, jó társaság, vízpart – a nyári szezon számtalan lehetőséget rejt a kültéri kikapcsolódásra. Induljon akár a tengerpartra, akár egy kiadós túrára vagy izgalmas városi sétára, nem árt, ha néhány dolog mindig elkíséri. Akármerre is tartson, alapvető, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot vigyen magával. Válasszon stílusos kulacsot hozzá a Tchibo vagy a Pirex üzletében, és töltse meg friss, hideg vízzel indulás előtt! Ha egy-két jégkockát is dob bele, még tovább marad hűvös az innivaló. Elengedhetetlen a megfelelő napvédelem is: az Adrienne Feller-nél hatalmas választékát találja a napolajoknak, naptejeknek, hűsítő krémeknek. A testpermetek azonnal felüdülést nyújtanak, keresse őket az Yves Rocher-nál kókuszdiós, borsmentás, korianderes vagy őszibarack-csillagánizsos változatban! Szemei védelmére – és nem mellesleg outfitje kiegészítőjeként – válasszon napszemüveget az Optic World és a Vision Express üzletében!

A vízparti kikapcsolódáshoz keressen egy mindent elnyelő táskát, akár egy nagyobb tote baget a CCC-nél! Kerülhet bele egy stílusos törölköző a GANT-től, és könnyű kendő vagy bóhókás póló a nap ellen a Gerry Weber vagy a H&M üzletéből! Bújjon kényelmes papucsba: válassza ki az outfitjéhez illőt az Office Shoes-nál! Az elmaradhatatlan szalma- vagy fonott, esetleg szafarikalapot keresse a Mohito-nál vagy a Reserved-ben! Egy könnyed nyári regény pedig még felejthetetlenebbé teszi a pihenést: a Libri-ben vagy az Anima Könyvesbolt-ban biztosan rátalál az új kedvenc olvasmányára.

Séta, kirándulás közben jólesik a pihenés. Telepedjen le barátaival: tegyen le hozzá egy takarót, és előkerülhet a piknikkosár az előre bekészített finomságokkal! Nézzen szét a Butlers-nél, és válogasson a piknikkellékek – takarók, termoszok, kosarak, csatos üvegek – között! Már csak a „belevalók” hiányoznak: friss gyümölcsökért várja a SPAR, míg nassolnivalókat, kekszeket, mogyorót, egyedi édességeket az Anita Delicate üzletében vásárolhat. Az uzsonna végére jól illik egy pohár hűs innivaló: a Bortársaságnál mindig megtalálja a szezon legjobb borait!

Használja ki a Summer Sale kedvező árait, nézzen szét üzleteinkben, és készüljön fel nálunk egy kellemes nyári kirándulásra!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!