A stílus neve: városi elegancia

2021-07-20

A városi stílust a lerzser elegancia, a visszafogottság és a praktikum jellemzi. Megnéztük, hogyan érvényesül mindez a férfiak ruhatárában az idei nyári szezon alatt!

Ahogy a neve is mutatja: a városi stílust a mozgalmasság, a változáshoz való alkalmazkodás jellemzi, amihez ragyogóan illenek az elegáns megoldások, kiegészítők. Üzleti megbeszélésről baráti találkozóra, onnan étterembe: ez a stílus rendkívül sokoldalú, és rugalmas megoldásokat tesz lehetővé.

Ahogyan szinte mindig, itt is elengedhetetlen a minőségi alapdarabok megléte. Férfiak esetében fontos a stílusos, mégis könnyed öltöny, melynek darabjai akár külön-külön is hordhatók. Találjon rá az Ön egyéniségéhez illő öltönyre a Griff Collection vagy a 4_skandinavia üzletében, ahol inget is választhat hozzá! Utóbbi ennél a stílusnál bátran lehet színes, akár különlegesebb – púderrózsaszín, mohazöld – árnyalatokban is. A forróságban viseljen elegáns rövidnadrágot vászon, twill vagy farmer anyagból, slim vagy hagyományosabb szabással: nézzen szét a GANT-nél! Keressen hozzáillő cipőt – akár elegánsabb, törtfehér, szürke, kék vagy fekete –, sneakert vagy félcipőt a CCC és az Office Shoes üzleteiben!

Ennél a stílusnál különösen fontos szerepet kapnak a kiegészítők. Hangolja össze óráját, ékszereit az outfit egészével! Ehhez mindent megtalál a Silver Island-nál. Egyedi övet és pénztárcát válasszon a Columbia és a Michael Kors üzletében, stílusos táskát pedig a Karl Lagerfeld-nél!

Nem maradhat el egy visszafogott, finom illat sem. Különleges tusfürdők, samponok, testápolók és hidratálók széles kínálatát találja meg az Yves Rocher, a dm és a Müller üzleteiben. Parfümök hatalmas választékával várja a Le Parfum és a Douglas.

Ne feledje: a Summer Sale ideje alatt számos üzletünkben vásárolhat egyedi árakon. Nézzen szét most, és szerezzen be városi stílusú darabokat!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!