Így főzünk mi!

2021-11-02

A MOM Park gasztronómiai élményeket is kínál látogatóinak. Válasszon vendéglátóhelyeink széles kínálatából: a hagyományos bajor fogásoktól a vegán finomságokig nálunk mindent megtalál a legmagasabb színvonalon! 

Az autentikus olasz tészták és pizzák rajongói a Vapiano látványkonyhájában végig követhetik a választott fogás elkészültét, de akár a bárban is elkortyolhatnak közben egy pohár proseccót. A Spíler Buda a steakjeiről és hamburgereiről lett híres, ám az étlapon olyan rafinált kis fogások is felbukkannak, mint például a tépett marha taco.  A Fruccola azért született meg, hogy egészséges, friss és jó minőségű ételeket kínáljanak gyors kiszolgálás mellett, a küldetésüket pedig maximálisan teljesítették. Salátáikkal, vegán ételeikkel a legspeciálisabb táplálkozási igényeket is kielégítik. Az á tablé! és a Bagatelle pontosan megidézik egy párizsi pékség hangulatát és kínálatát: a kenyerek, péksütik és szendvicsek mellett francia stílusú cukrászremekek is sorakoznak a pultjukban. A Raw Land Factory innovatív technológiával előállított, a szervezetre jótékony hatású hidegen préselt gyümölcs és zöldségleveket árul, a szezon kedvence természetesen a sütőtök ital. A Zing gourmet hamburgerei már nálunk is kaphatóak, a Wasabi szusival és wokos ételekkel megpakolt futószalagjai viszont már hosszú évek óta róják az asztalok között köreiket. A Paulaner Sörház és a Leroy Bistro pedig szintén olyan régóta benne vannak a köztudatban, hogy a klasszikus bajor ételeket és a megbízható „leroyos” fogásokat már senkinek nem kell bemutatni. 

Térjen be a MOM Parkba egy könnyű ebédre vagy egy magasfokú kulináris élményt nyújtó vacsorára! Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!