Hova menjünk bruncholni?

2023-05-23

Ha egy kellemes hétvégi programot szervezne, akkor van egy jó hírünk: a MOM Park éttermei és kávézói tökéletes lehetőséget szolgáltatnak egy késői villásreggelihez.

A brunch gyakorlatilag az ebédnek is megfelelő reggeli: maga az elnevezés a breakfast és a lunch szavak kombinációjaként jött létre, és laktató ételeket, leginkább péksüteményeket, quiche-t, palacsintát, muffint, sajtokat és – egyik fő elemként – tojásos fogásokat foglal magába. Akár egy-egy könnyedebb pohár alkohol vagy koktél is társulhat hozzá: népszerű kísérő például a prosecco. Ebben a cikkben meg is mutatjuk, mi várja, ha ellátogat a MOM Parkba.

Az à table! kínálatát nem érdemes kihagyni, ha mennyei péksüteményekre vágyik: croissant, cube de marrons, créme étoile és még egyéb finomságokkal találkozhatnak az idelátogatók. A Coffee Lenoa különleges kávékkal teszi még frissebbé a késő reggelt, de színes koktélkínálatuk is figyelemre méltó!

Friss ételekre vágyik? A Leroy Bistro kecskesajtai és salátái könnyű harapnivalóként szolgálnak, a Zing Burger pedig különféle toast szeleteket kínál a vendégeknek. Jöhetnek a laktatóbb fogások: ínycsiklandó lazac a Paulaner Sörháztól vagy ízletes hummusz a Spílertől. Mindegyik kitűnő választás, akárcsak a Foodstockban kapható tortillák. Az ételeket pedig a Fruitisimo gyümölcsleveivel öblítheti le, ha pedig otthon is folytatná a bruncholást, akkor vigyen haza a Bortársaság különleges italaiból!

Jöjjön el a MOM Parkba hétvégén, és töltsön el egy kellemes délelőttöt bevásárlóközpontunkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!