Csábító illatok a MOM Park parfümériáival!

2023-05-23

Az illatok együtt változnak az évszakokkal, és ez nemcsak a természetben van így, hanem a parfümök világában is. Épp ezért nem kell egy életre elköteleződnie egy esszencia mellett: a MOM Parkban minden napszakhoz és eseményhez talál megfelelőt. 

Mint a divatban és a sminkben, úgy az illat választásnál is érdemes a harmóniára törekedni. A nagy meleghez a frissebb, virágos illatok ajánlottak — ezt a trendet fedezheti fel a MOM Park parfümériáinak kínálatában is. Lássuk, ők mivel készültek erre az időszakra!

Kezdjük az Yves Rocher egyik újdonságával, a Verte Envolée Eau De Parfummel: ezt leginkább azoknak ajánljuk, akik a fekete tea zamatát, a bergamott citrusosságát kedvelik, valamint a parfümök világában is a visszafogottságot és a nőiességet keresik.

A Le Parfum is bővelkedik az illatok szerelmeseinek: tőlük három olyan esszenciát hoztunk, amelyeket érdemes lehet kipróbálnia a tavaszi-nyári hónapokban. A Juliette Has a Gun márka Magnolia Bliss illata érett gyümölcsök és a virágkoszorú nyújtotta izgalmas kombinációját rejti. A RHIZOME 03 illatfelhője narancsligetek édességét kelti életre, enyhén fűszeres világa pedig képes megidézni egy mediterrán vakációt — utóbbi érzetet erősíti a bazsalikom és vetiver közös kompozíciója is. A sort a Goldfield & Banks exkluzív parfümje zárja: a Sunset Hour, melyben édes gyümölcsös karakterek keverednek olyan lágy és finom aromákkal, mint jázmin vagy a rózsabors. Nem csoda, hogy ez az egyik bestsellerük: önfeledt koktélozáshoz éppúgy ajánlott, mint egy elegáns estélyhez.

Végül, de nem utolsó sorban következik, a Douglas kínálatából a Beautiful Stories Walk in the Sun illata, mely az évszak egyik szezonalitása. Nem hiába a név, hiszen nyári, kora esti sétákra invitál. Üdének érezheti magát, miközben élvezheti a citrusos jegyek mellett felbukkanó feketeribizli zamatát is. 

Tartson a MOM Parkkal ebben az utazásban: fedezze fel azt az illatot, amely leginkább illik Önhöz! 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!