Kóstolja egymás után ázsia legfinomabb ízeit!

2020-10-12

A Running Sushi & Wok életreszóló élmény és nem csupán azért, mert futószalagon érkeznek az ételek, melyek közül válogathatunk: a Wasabiban a különleges éttermi hangulat mellett az ízek is garantáltak! A futószalag alsó szintjén hűtött ételek, sushik, saláták, desszertek, gyümölcsök, levesek széles választéka várja, míg a felső, melegített szinten a wokban készült japán, koreai és távol-keleti specialitások, előételek, főételek, köretek és desszertek forognak. Az ételek mindemellett a legkülönbözőbb alapanyagokból készülnek (csirke, marha, sertés, halak, tenger gyümölcsei, tofu, zöldségfélék, tészták), így mindenki megtalálhatja kedvencét, legyen akár húsimádó vagy vegetáriánus!

A Wasabi akkor is várja, ha épp siet valahová, a Take Away hűtőpultból is szuper ételeket vihet magával! Ha pedig szívesen kóstolna egyedi, ázsiai limonádékat, koktélokat vagy egy finom kávét ebéd után, a Wasabi hangulatos teraszán ezt is megteheti! Látogasson el a MOM Parkba és mutassa meg Instagram story-jában kedvenc ételét!

Játsszon velünk és legyen Ön a szerencsés, aki a Tematikus Hetek gasztro hetének nyereményjátékában ízletes ajándékaink egyikével gazdagodik!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!