Ezek az idei szezon legdivatosabb kabátjai

2021-01-12

Hiába érezzük úgy, mintha már hónapok óta tartana, egy jó ideig még velünk lesz a tél és vele együtt kabátjaink is. Használja ki a lehetőséget, találja meg a Winter Sale legnagyobb akciói között a legújabb trendek darabjait! Utánajártunk, melyek ezek, legyen szó akár a női-, akár a férfidivatról!

Az oversized stílus továbbra is fénykorát éli, nem meglepő, hogy az idei tél férfi kabátrendjei között ez az irány is hódít! Ha szereti a szövetkabátot, de szívesen csempészne valami pluszt a megjelenésébe, mindenképp egy ilyen darabot válasszon! Nincs az a vállszélesség, ami túl sok lenne és az sem gond, ha a kabát majdnem a bokájáig leér! Arról nem beszélve, hogy bőven van hely az aláöltözetnek is, ezért egészen biztos, hogy fázni sem fog benne! Ha a formák helyet inkább a színekkel operálna, az aktuális trendek jóslatok szerint a férfidivat legújabb üdvöskéje nem más, mint a piros! Ezért, ha szereti az extrém megjelenést és szívesen vásárolna már most egy olyan darabot, amivel jövőre is hódít majd, ilyen színű kabátot vegyen! A nosztalgia hívei is örülhetnek, ugyanis a bomber dzseki is visszatér a divatba! Ha egy ilyen kabát akadna a keze ügyébe a MOM Park Winter Sale-en, semmiképp se hagyja az üzletben! Vásárlás után inkább térjen be az Optic World-be vagy a Vision Expressbe, és keressen egy hozzáillő pilótaszemüveget is! Ha pedig a visszafogott elegancia híve, a GANT-be nézzen be, és válasszon egy szürkés vagy bézs árnyalatú darabot! Ezzel idén sem lőhet mellé, főleg akkor, ha egy hozzá illő kiegészítőt, például egy szuper táskát vagy pénztárcát is talál!

Ami a visszafogottabb férfiak esetében, az a hölgyek szempontjából is igaz: egy elegáns vászonkabát, például a Gerry Webber üzletéből, akár sötét, akár világos színben tökéletesen divatos idén télen! Ha szívesen csempészne valami vidámságot a megjelenésébe, akkor egy kockás darabot keressen! Ha viszont a divat szempontjából inkább látványos megoldásokban gondolkodik, három különböző stílusú kabát is jó döntés lehet! Azoknak, akiknek már amúgy is megtalálhatóak a bőrhatású ruhadarabok a gardróbban, jó hírünk van: a latex és a bőr már nemcsak a nadrágok között, hanem a kabátviseletben is hódít! A bőrkabátok tekintetében a stílus és a forma abszolút az ízlésére van bízva, a latex esetében azonban akkor dönt a legjobban, ha egy pufi dzsekit választ! Ha nem szereti a csillogó anyagot, erről a darabról akkor sem kell lemondania, hiszen ez a kabát bármilyen színű és anyagú lehet! A stílus helyett inkább a textil szempontjából variálna? Akkor keressen egy bársonyos hatású kabátot! A szín és a forma ebben az esetben is Önre van bízva, de ha ránk hallgat, egy élénk, például almazöld vagy fukszia kabátot választ!

Keresse meg legújabb kedvencét a MOM Parkban, és vásárolja meg kedvezményes áron a Winter Sale-en! Esetleg ki is választotta már az igazi télikabátot? Akkor játsszon velünk és legyen Ön az egyik szerencsés, aki legközelebb egy 15 ezer forinttal feltöltött MOM Park Kártyával indulhat vásárolni! Ehhez nem kell mást tennie, mint bekövetni a MOM Park Instagram oldalát és válaszolni a nyereményjátékhoz kapcsolódó posztjainkban feltett kérdésekre január 4. és 31. között! Ossza meg velünk véleményét aktuális témáinkban, és már részt is vesz a heti sorsoláson!* A MOM Park Kártyát számos üzletben felhasználhatja, melyek listáját weboldalunkon érheti el.

*A nyereményjátékkal kapcsolatos részleteket ide kattintva olvashatja.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!