850 ezer forint gyűlt össze jótékonysági fotózásunkon!

2021-01-13

850 ezer forint gyűlt össze jótékonysági fotózásunkon!

Az év végi időszak mindig kiemelt jelentőségű számunkra, de mindamellett, hogy a lehető legszélesebb kínálattal készülünk vásárlóink számára, arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy egy jótékonysági program keretében összefogásra, közös cselekvésre buzdítsuk látogatóinkat.

Karácsonyi fotózásunk évről évre a december egyik leginkább várt eseménye: fantasztikus élmény a családoknak, akik mesés díszletben, profi fotós segítségével örökíthetik meg a karácsonyi családi pillanatokat és remek közösségi megmozdulás is, amelynek köszönhetően a fotózás során befolyt pénzt hagyományosan egy, a XII. kerület életében tevékenyen résztvevő, helyi szervezet kapja meg.

A kéthetes karitatív eseményen közel négyszáz család készíttethette el karácsonyi fotóit az erre az alkalomra felépített egyedülálló látványvilágú, hamisítatlan ünnepi hangulatot teremtő enteriőrben! A helyszínen ezenkívül Magyarország egyetlen parfümőre, Zólyomi Zsolt által tervezett, karácsonyi illat is várta az érkezőket! A pandémiás helyzet is kiemelt odafigyelést igényelt a karácsonyi fotózás biztonságos megtartásához, ezért helyszínnek egy külön üzlethelyiséget rendeztünk be. A kifogástalan higiénia fenntartása mellett a díszlet állandó fertőtlenítésére is kiemelt figyelmet fordítottunk. Mindemellett szigorú maszkhasználattal, illetve az ott tartózkodók számának tíz fős maximalizálásával a megfelelő biztonságra törekedtünk az esemény során. 

Az elkészült családi fotókat végül képeslapok és naptárak formájában vihették haza a látogatók. Az így befolyt összeget, vagyis 850 000 forintot pedig ezúttal a gyermekeket támogató, Élni és Szeretni Édesanya/Édesapa Nélkül Alapítványnak adhattuk át. A szervezet immár 11 éve az egyik szülő korai halálában érintett családok számára fejleszt gyermekeket támogató digitális szolgáltatásokat. A többszörösen díjazott és világviszonylatban egyedülálló alapítvány egy tudományosan igazolt egyedi zenehallgatási-rendszert és egy speciális gyermeknevelési-módszert hozott létre, amely segít a gyermekeknek a gyász feldolgozásában. Az összegyűlt teljes összeget Szegedi Anna, a MOM Park marketing és PR igazgatója adta át az Élni és Szeretni Édesanya/Édesapa Nélkül Alapítványnak január 12-én.

Köszönjük, hogy látogatóink segítségével ismét bebizonyíthattuk, hogy még a legnagyobb kihívásokkal teli helyzetben is érdemes összefogni egy jó célért! Ebben a szellemben kívánunk boldog új évet és bízunk benne, hogy az előttünk álló évben is sokszor támogatjuk és segítjük majd egymást és a környezetünket, amiben tevékenykedünk!