A tökéletes fürdőszoba titka!

2021-01-12

Egy jól felszerelt fürdőszoba a testi-lelki feltöltődés valódi oázisa lehet otthonunkban. De vajon mik azok a kellékek és kiegészítők, amik nem hiányozhatnak egyetlen nő fürdőszobájából sem? Mutatjuk!  

Ahhoz, hogy valódi pihenés legyen a fürdőszobában töltött idő, egyáltalán nem mindegy, hogyan dekorálja azt és mennyire passzolnak egymáshoz a különböző kiegészítők! Válassza ki, mi az a stílus, amit a dekorációban képvisel, és igyekezzen minden kiegészítő elem kapcsán ehhez igazodni! Kezdje a szappan adagoló és fogkefe tartó szettel, válasszon olyat, ami hangulatában illik a fürdőszobához. Ezt az irányt a fürdőszobai kilépő és a törölközők esetében se feledje el! Ezekkel a kiegészítőkkel kapcsolatban a dizájn mellett ne feledkezzen meg a minőségről sem: hiába a legszebb fürdőszoba, ha nem a legpuhább törölközőbe bújhatunk bele egy szuper fürdő után!  A MOM Park BUTLERS üzletében stílusos kiegészítőket talál, ha pedig még jobban életre keltené a fürdőjét, válasszon díszítésnek egy gyönyörű csokrot vagy zöld növényt az Ariosoból!

A tükrök tekintetében a külcsín mellett elengedhetetlen, hogy jól funkcionáljanak, legyenek megfelelően világítva, hogy tökéletesen láthassa magát bennük! Szerezzen be egy sminktükröt is, de a kellékek megfelelő tárolóiról se feledkezzen meg! A Douglas és a Müller üzletében a sminkfelszerelés mellett praktikus és dizájnos rendszerező dobozokról is gondoskodhat! Mindig álljanak rendelkezésére a tökéletes otthoni wellness kellékei is! Igyekezzen úgy kiválasztani a termékeket, hogy azok csomagolása és dizájnja illeszkedjen a fürdőszoba hangulatához! A Le Parfumben érdemes körbenéznie, ahol csodás illatosított gyertyák között válogathat! Ha a hangulatfényekről gondoskodott, irány az ADRIENNE FELLER, ahol kiváló minőségű illóolajokat választhat a fürdőhöz!

Szívesen vinné haza ajándékba ezeket a termékeket? Akkor játsszon velünk, és legyen Ön a szerencsések egyike, aki egy 15 ezer forinttal feltöltött MOM Park Kártyával indulhat el, hogy tökéletes fürdőszobát varázsoljon! Ehhez nem kell mást tennie, mint bekövetni a MOM Park Instagram oldalát és válaszolni a nyereményjátékhoz kapcsolódó heti posztjainkban feltett kérdésekre január 4. és 31. között! Ossza meg velünk véleményét aktuális témáinkban, és már részt is vesz a heti sorsoláson!* A MOM Park Kártyát bevásárlóközpontunk számtalan üzletében felhasználhatja, akár az Yves Rocher-ben is, ahol a pihentető otthoni wellness lezárásaként kiváló minőségű bőrápoló krémekről gondoskodhat!

*A nyereményjátékkal kapcsolatos részleteket ide kattintva olvashatja.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!