Csak gyorsan felkapok valamit!

2020-10-05

Csak gyorsan felkapok valamit!

Egy stílusos nőnek fontos a megjelenés, olyankor is, ha csak egy kávéért ugrik le a legközelebbi pékségbe! Íme néhány ötlet, hogyan öltözhet pillanatok alatt egy szuper divatos összeállításba, akkor is, ha egy rohanós napon inkább egy lazább és kényelmesebb szettbe bújna!

Ha a kényelmes ruhák mellett tesszük le a voksunkat, a stílusos megjelenés egyik kulcsa a ruhadarabok megfelelő kombinálása. Hiába kényelmes a bő nadrág és a bő pulcsi, ha eltérő színűek és még szűkíteni sem lehet őket sehol, akkor a legformásabb alakú hölgyeken is slamposan mutatnak majd. Vannak azonban olyan alapdarabok, amik önmagukban is kényelmesek és egymással is szuperül kombinálhatók! Egy laza és lenge rakott szoknya egyszínű leggingsszel és egy kényelmes sneakerrel különösen jó választás egy sportos napon! A szoknya mellé így egy kényelmes pulcsi is belefér, ha nem lóg túlságosan a derekunk alá, vagy be tudjuk tűrni a szoknyánkba! Tökéletes alapdarab egy farmerdzseki vagy bőrkabát is. Ha kevésnek találja a színeket, ezek alá vibráló, vagy feliratos pólót is vehet, hogy feldobja a kedvét! Egy kényelmes, bővebb farmerrel is nekiindulhat a napnak, de egy skinny fazon sem rossz választás, ha abban jobban érzi magát! Szuper farmereket a Reserved, oversized és laza stílusú ruhákat a MOHITO, a NUBU és a MAX&Co. üzletében is talál! Ha kényelmes cipőt keresne, ugorjon be a CCC-be a MOM Parkban és válogasson a márkák széles kínálatából!

Indulás előtt néhány apró mozdulattal is különösen sokat változtathat a megjelenésén! Ha bővebb pulcsit viselne, igyekezzen felhajtani kicsit az aljából vagy tűrje be nadrágja vagy a szoknyája derekába! A kabát vagy pulcsi ujját is érdemes a karja háromnegyedéig felhajtani és a skinny farmer vagy leggings se lógjon cipője felett, fordítson egyet visszafelé a szárán! Ezzel a néhány apró mozdulattal máris hatalmas pluszt csempészett a megjelenésébe! A laza, sportos stílust könnyedén feldobhatja néhány szuper kiegészítővel is! Szerezzen be egy divatos napszemüveget az Optic World-ben, vagy egy mesés táskát a FURLA vagy a Liu Jo üzletében és már készen is áll, hogy tökéletesen kényelmes és laza, mégis stílusos szettben indíthassa a napot!