Egy meghitt randevú!

2022-05-10

Végre itt a jó idő, csiripelnek a madarak és a szerelem ott lappang a levegőben: itt az ideje egy kellemes randinak! Töltsön minőségi időt kedvesével, fogyasszanak közösen ínycsiklandó finomságokat, és szerezzenek egymásnak felejthetetlen pillanatokat a MOM Parkban!


Ha Önt is megihlette a napsütés és a felhőtlen idő, akkor itt az ideje a közös, kellemes időtöltésnek kis csipetnyi gondoskodással! Mit szólna egy édesszájú randevúhoz? A Szamos Cukrászda kellemes teraszával fogadja a randizni vágyókat: pompás sütemények, finom kávék és kézműves bonbonok gondoskodnak az elbűvölő hangulatról. A sósabb ízek szerelmeseinek a Localino kitűnő opció: finom, olasz tésztákkal szerezhet boldog pillanatokat párjának. A randevún pedig lepje meg partnerét az Arioso üzletéből egy szemrevaló virágcsokorral vagy egy szál csodás rózsával! Ha pedig szeretne egy jóvágású frizurával megjelenni, akkor a Barber Shop Budapestben vágathat magának megnyerő fazont.


Interaktív időtöltésből sincs hiány: jöjjön el párjával a MOM Parkba, hiszen rengeteg közös programra nyílik lehetőség! A felejthetetlen moziélményekhez a Cinema MOM kitűnő helyszín: új filmmegjelenések és speciális tartalmak várják az idelátogatókat. A MOM Bowling-ban pedig 10 pálya is várja Önöket pár gurításra a hét minden napján! 


A randiötletek tárháza kimeríthetetlen, a közös időtöltésnek pedig minden perce öröm, ha a MOM Parkot választja!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!