A hatásos belépő és annak kellékei

2022-05-10

Tűnjön ki a tömegből, és hagyja, hogy minden szem Önre szegeződjön, amikor belép az ajtón! A tündöklő nyárban most Ön is csilloghat: nem kell más hozzá, csak a megfelelő outfit, amit a MOM Parkban gond nélkül beszerezhet!


Extravagáns megjelenésével rengeteg kíváncsi pillantás követheti lépteit: egy nem mindennapi szett tökéletesen megfelelő ehhez. Készüljön fel a nyárra és frissítse fel a ruhatárát! Mi pedig pár hasznos tippel szolgálunk a megfelelő darabok beszerzéséhez.


Egy szűk szabású farmerrel, és a hozzá illő magassarkúval könnyen a középpontba kerülhet: a klasszikus anyag sosem megy ki a divatból, és egy kihívó lábbelivel igazán hangsúlyossá teheti összeállítását. A Gerry Webber  üzletében gond nélkül rátalálhat a passzoló nadrágra, a CCC üzletében pedig számtalan gyönyörű magassarkú cipő közül választhat. A hőség beköszöntével testhez álló shortra válthat a Liu Jo választékából, melynek merészségét egy lezser felsővel vagy egy színes pólóval enyhítheti.


Esetleg az elegánsabb megjelenés vonzza? A hosszú, földig érő, könnyű anyagú, színes ruhák titokzatossága legalább annyira csábító, mint többet sejtető társaiké. Az Elysées kínálatában biztosan megtalálhatja az Önhöz illő darabot. A kánikulára is érdemes felkészülni! A NUBU kínálatában különféle könnyű anyagú ruhát és szoknyát találhat, melyek egyszerre csinosak és kényelmesek. Egy mutatós fehérnemű a szett alatt pedig rejtett önbizalmat kölcsönöz hordozójának: a Lisca Lingerie csábító darabjai biztosan magával ragadják!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!