Divat és kikapcsolódás

2023-05-16

Élvezze ki az átmeneti évszakot, szerezzen be a szezonhoz illő ruhadarabokat és kapcsolódjon ki a MOM Parkban. Vidám színek, elegancia és stílus: íme pár ötlet hogyan hozza ki magából ilyenkor is a maximumot!

Bevásárlóközpontunkban mindig naprakész lehet a szezon legfrissebb trendjeivel, prémium divatmárkáink kollekciói pedig lehetőséget biztosítanak mindannyiunk számára, hogy izgalmas színeket csempésszünk gardróbunkba. Hölgyeké az elsőbbség: kezdjük azzal, amit nekik tartogat a MOM Park!

A Gant újragondolta a klasszikus farmert, és a “dupladenim” szellemében egy igazán ízléses nadrág-ing párossal lepte meg a közönséget, amely remek szett lehet egy délutáni kávézáshoz, egy sétához a parkban, de akár az irodai meetingeken is tökéletesen megállja a helyét. Emelkedettebb programhoz viszont elegánsabb outfitet javaslunk: egy finom Karl Lagerfeld-szoknya vagy egy vidám színekben pompázó Michael Kors-ruha tökéletes lehet, ha koktélozás, randevú vagy születésnap vár ránk a naptár szerint.

Az ideális kiegészítő meglelésében a Furla lesz segítőtársunk: táskái közt az elegánstól a lezserig mindenféle stílusú és méretű darab megtalálható. Ugyanilyen sokoldalú a Salamander is, hiszen polcain a minimalista sneakerek mellett a magassarkú cipők és a kényelmes szandálok is helyet kaptak.

Ha megvan a tökéletes ruhánk, akkor egy patinás kiegészítőt is választhatunk mellé! Érdemes betérni a Pandorába, hiszen ékszereik számtalan variációban elérhetők, egy charmos karkötő vagy egy aranyos medállal díszített nyaklánc jó választás lehet. Ahogy az Optic World is: ők számtalan világmárka kollekciójával készültek a koranyári szezonra.

Természetesen a MOM Park divatüzletei az urakra is gondoltak – a stílus alapjai azok a gondosan válogatott darabok, az odafigyeléssel párosított színek és kiegészítők, amelyek újra és újra magabiztosan kombinálhatók. Például egy Gant ing, amely egy klasszikus kék farmerrel, egy fekete chino nadrággal, de akár öltönynadrággal is viselhető; vagy a 4_skandinavia pulóverei és a Helly Hansen dzsekijei, amelyek egy könnyed teraszos sütizés és egy kellemes kirándulás alkalmával is hasznos társaink lehetnek.

A MOM Park azonban nemcsak a divat fellegvára: bevásárlóközpontunk tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz is, ahol ráadásul a kiskedvenceket is szívesen látjuk. Kávézóinkban kellemes percek várják Önt és partnerét egy finom cappuccino és egy szelet sütemény társaságában!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!