A divattal indul a Tematikus Hetek!

2020-10-05

Megérkeztek a Tematikus Hetek, hogy négy héten át, négy különböző témakörrel a fókuszban, vásárlóinkkal közösen fedezhessük fel a MOM Park megannyi újdonsággal fűszerezett, széles őszi kínálatát! A következő hetekben divat, gasztro, lifestyle és szépség témakörben mutatjuk meg, melyek a kedvenc termékeink vagy szolgáltatásaink! Elsőként a divat és a stílus szerelmesei készülhetnek a témával kapcsolatos cikkekre és ajánlókra, MOM Park népszerű őszi termékeire és aktualitásaira.  

Ezúttal viszont igazán kíváncsiak vagyunk, hogy Önöknek vajon melyik a kedvenc üzletük, legújabb szerzeményük vagy élményük, melyet a MOM Parkban éltek át! Ossza meg velünk Ön is tapasztalatait, inspiráljon másokat fotóival és játsszon velünk! A Tematikus Hetekhez kapcsolódó legújabb nyereményjátékunkban ugyanis minden héten, adott témakörben izgalmas ajándékokat sorsolunk ki!

A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tennie, mint ellátogatnia a MOM Parkba és elkészíteni egy fotót, videót kedvenc helyszínéről, termékéről vagy bármiről, amivel úgy érzi, másokat is motiválhat az adott heti témakörben! Töltse fel a képet személyes Instagram oldala Story-jába, kövesse be a MOM Park Instagram oldalát és jelöle meg a MOM Parkot saját Story-jában is! Ha ezzel elkészült már esélye is nyílt, hogy Ön legyen az egyik szerencsés, aki különleges heti nyereményeink egyikével gazdagodhat! 

Felkészült az ősz legstílusosabb napjaira? Akkor irány a MOM Park és ne felejtse el megmutatni MOM Parkos kedvenceit, hogy nyerhessen!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!