Az évszak esszenciája a MOM Parkban

2023-05-09

A tavasz beköszöntével egyre többször vágyunk ki a szabadba, és nem ritka, hogy a napnyugta is ott talál minket. A MOM Parkkal felkészülhet a jó idővel érkező kültéri programokra. Szerezzen be mindent, amire ilyenkor szüksége lehet — inspirálódjon cikkünkből!

Semmi sem hangzik jobban, mint egy vidám piknik a barátokkal, családtagokkal. Azonban ahhoz, hogy tényleg élvezni tudjuk ezeket az eseményeket, szükségünk lesz pár stílusos és praktikus kiegészítőre. Össze is gyűjtöttünk néhány olyan darabot, melyekkel garantáltan feldobhatjuk az estebédet, de arra is van ötletünk, ha napnyugta után is a szabadban maradnánk.

Az ilyen könnyed délutáni programokhoz remek alap egy fekete Michael Kors-szoknya, amely számtalan variációban viselhető, szandállal, magassarkúval, de akár egy minimalista sneakerrel is hordható, a midi szabás pedig melegben is könnyed viseletté teszi. Jól mutat vele egy rózsaszín Mohito-top, amely a tavasz üde, vidám árnyalatait idézi. A visszafogott megjelenést ellensúlyozhatja egy ragyogó Pandora-nyaklánc, vagy a Lukács Ékszer különlegessége, az akvamarin-gyémánt gyűrű, amely szépen csillog a májusi napfényben. Egy  fényvédő arckrém az Evitaltól, egy tökéletes smink a Bobbi Brown-ból felteszi az i-re a pontot, és végül, de nem utolsó sorban egy stílusos Furla napszemüveg, amely nemcsak óv az erős napsugaraktól, de stílusos hajpántként is megállja a helyét.

Ha beköszönt az est, a program is fesztelenebbé válik. A BUTLERS ezekre az eseményekre is felkészült: kínálatukban számtalan olyan apróság kapott helyet, amely hasznos lehet. Mutatós koktélospohár, girland, egy aranyos napelemes lámpa a hangulatvilágításért — hogy csak néhányat soroljunk azokból a must-have termékekből, amelyeket minden házigazdának érdemes beszereznie.

A kifogástalan megjelenés ilyenkor is elengedhetetlen: egy élénk árnyalatú ruhával a Gerry Weber-ből biztosan nem nyúl mellé, kiegészítve a Karl Lagerfeld körömcipőjével, mely sötét színével és a kényelmes, de mégis divatos kialakításával garantáltan feldobja majd outfitjét.

Az éjszakába nyúló beszélgetések fényét a zamatos italok és a finom falatok is emelik: előbbiért érdemes betérni a Bortársasághoz, ahol fanyar borok, friss rozék közül válogathat. Ha viszont inkább a koktélok irányába csábulna el, az Anita Delicate a tökéletes választás. Ahogy a Szamos is: ínycsiklandóan finom krémbonbonjaik mindenkit garantáltan levesznek a lábukról.

A MOM Parkkal Ön is készen állhat a tavaszi programokra. Látogasson el hozzánk, és fedezze fel, mi mindent tartogatnak még üzleteink idén tavasszal!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!