A tartós és divatos nyári smink titka

2020-07-28

A sminkelés a melegebb napokon mindig kihívás, ebben az évben pedig még a maszkviseléssel is meg kell küzdenünk. Szerencsére ez sem lehetetlen: néhány szabály betartásával tartós és stílusos smink készíthető!

Alapvetés, hogy a tökéletes eredmény arcbőrünk megfelelő előkészítésével kezdődik, a nyári smink esetében ez még hatványozottabban igaz. Mivel a melegebb időben a pórusok jobban kitágulnak, a szennyeződések is könnyebben bejutnak a bőr alá. Ezért a hidratálás mellett hetente legalább egyszer használjon arcradírt is. Az Yves Rocher és Adrienne Feller termékei között különböző típusú, természetes anyagokból készült kozmetikumokat talál, hogy arcbőre megfelelően ápolt maradhasson.

Kezdje a folyamatot bőre tisztításával, ez után következhet az alapozó felrakása. Ebből ilyenkor érdemes sokkal kevesebbet használni, plusz hidratálási funkciója ugyanis fokozza a bőr nedvességképződését. Ha megteheti, akár el is hagyhatja, ha pedig mégis szükségesnek érzi, akkor inkább por állagút, vagy minél könnyedebb textúrájú folyékony alapozót használjon. A MOM Park Bobbi Brown üzletében nem csupán a tökéletes alapozót találhatja meg, hanem a legszebb szemfestékeket is! Mivel gyakran szükséges maszkot hordanunk, idén inkább szemei szépségét emelje ki! Szemhéj primer használata a meleg idő miatt kifejezetten ajánlott és szempillaspirálból és szemceruzából is vízállót célszerű választani. A szemfestésnek ezek után már csak a fantáziája szabhat határt, ugyanis az extrém színek és formák hódítanak a nyáron! Ha még inkább feldobná szemhéjfestékét, egy élénk púder mellé használjon fehér szemceruzát! Inspirálódjon a MOM Park Douglas és dm üzleteiben, ahol a tökéletes smink minden kellékét megtalálja!           

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!