Így lesz a fehér a nyár legdivatosabb színe!

2020-07-28

A fehér a nyár egyik legkedveltebb színe, örök divat, ami kifejezetten praktikus a forróbb napokon és csodásan kiemeli a barnaságot is! Mindamellett azonban, hogy a nyári gardrób elengedhetetlen kelléke, az idei évnek is megvannak a maga trendjei, amit a fehér darabok kapcsán is érdemes szem előtt tartani!

Az elmúlt években töretlenül hódít a csipke és ez most sincs másként. A kiegészítőkkel kapcsolatban is megéri merésznek lennie, egy fehér csipkeruhát bátran viselhet akár hangsúlyosabb, fekete színű kísérő darabokkal is! Egy szélesebb öv erőteljesebb fém csattal, fekete cipővel és táskával kitűnő választás a fehér csipkekavalkád mellé!

Akkor se aggódjon, ha a letisztultabb vonalak és formák híve: egy klasszikus fehér ruhával is könnyed és frissítő jelenség lehet a városi forgatagban! Visszafogottabb öltözékét pedig bármikor feldobhatja egy vibráló színű táskával, cipővel, de még egy szuper rúzzsal is!

Inkább a két részes szetteket kedveli? Akkor irány a MOM Park, ahonnan legalább 2-3 egyszínű, fehér póló nélkül nem is célszerű hazatérnie! Ez a darab ugyanis számtalan kombinációban megállja a helyét: farmerral és egy rövidebb vagy hosszabb szabású blézerrel is könnyedén variálhatja a sportos stílust az eleganciával! Ha mindemellé még a zakója színével harmonizáló táskát és egy napszemüveget is beszerez, biztosan hódítani fog! Valami szokatlanabbra vágyna? Akkor próbáljon ki egy szoknya póló összeállítást, akár úgy, hogy a fehér felsőt egy spagetti pántos ruha alatt viseli! Egy jó sminkkel és frizurával igazán merész és divatos összeállítások születhetnek ezekből kombinációkból is! Gondolatban már látja önmagát legújabb fehér szettjében? Akkor keresse a MOM Park üzleteinek Summer Sale akcióit és válogasson a fehér ruhadarabok hatalmas kínálatából!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!