Kutyával szép az élet!

2020-07-28

A kutyusok egyre nagyobb szerepet töltenek be az életünkben, nem kérdés, hogy egy szerető társ mellett egyenrangú családtagokká válnak. Ami néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, ma egyre inkább realitás: szinte bármilyen programot is tervezünk, biztosan találunk lehetőséget arra, hogy kedvencünkkel együtt érkezzünk.

Napjainkban minden bizonnyal valódi reneszánszát éli a kutyatartás. Nem tűnik már lehetetlen küldetésnek, hogy étterembe is magunkkal vihessük őket. A MOM Parkban különösen jól érezhetik magukat a kisállatok, hiszen nemcsak egy szuper vacsorára kísérhetik el a gazdikat, hanem a hétköznapi bevásárláskor is együtt lehetnek velük!

Nem kérdés, hogy a jól összehangolt, közös outfitről készült fotó tarolni fog majd a social média oldalakon, de a kutya tartás legszebb pillanatai sokkal messzebbre mutatnak a népszerűségnél. Mindamellett, hogy mennyi szeretetet kaphatunk a szőrgombócoktól, a fizikai állapotról nem is beszélve, hiszen kinek ne tenne jót a mindennapos séta a szabadban! Egyes vélemények szerint a kutyatartással a koncentrációnkat is növelhetjük, a gondoskodás és felelősség tanulásáról nem is beszélve.

A családba érkezésüknek azonban nem automatikus velejárója az a felelősség, amit a kisállatok igényelnek. Az Állatrendőrség Alapítványnak köszönhetően azonban egy meggondolatlanabb tulajdonoshoz került állat is gyors segítségre találhat. Az alapítvány 12. kerületi önkéntesei ugyanis közel 10 éve dolgoznak azon, hogy minél több veszélyben lévő élőlényt megmentsenek és számukra mielőbb megbízható gazdit találjanak. Egy különleges együttműködés keretében pedig most mi is rengeteget tehetünk a bajba jutott kisállatokért!

A következő hetekben az ő munkájukat támogathatjuk a MOM Parkban! Keresse az e célból felállított installációnkat üzletközpontunk -1. szintjén, vegyen részt az adománygyűjtésünkben július 20. és augusztus 27. között! Segítsük közösen a munkájukat, fogjunk össze a bajba jutott négylábúakért!  

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!