A Dűne második része már a Cinema MOM-ban!

2024-02-27

Február 29-én érkezik a Dűne második része a Cinema MOM vásznaira, ahol magyar szinkronnal vagy eredeti nyelven is megnézheti Frank Herbert nagysikerű sci-fi regényének legújabb filmes adaptációját!

Hatalmas várakozás övezte Frank Herbert nagysikerű sci-fi regényének legújabb filmes adaptációját, amely Denis Villeneuve rendezésében, Timothée Chalamet és Zendaya főszereplésével kerül a hazai mozikba a héten. A távoli jövőben játszódó történet folytatódik, Paul Atreides herceg olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre. A Cinema MOM műsorán magyar szinkronnal és eredeti nyelven, magyar felirattal is megtekinthető a film február 29-től. Jegyét egyszerűen megveheti a cinemamom.hu felületén, vagy személyesen a mozipénztárban.

De a premier mellett most két további különlegességet is ajánlunk a filmek szerelmeseinek – egy hétig újra műsoron lesz a Gyalog galopp és a Brian élete, amelyeket ezúttal digitálisan felújítva tekinthetnek meg a vásznon. A két alkotás kihagyhatatlan filmtörténeti klasszikus, amelyet nem lehet elégszer újranézni. Aki pedig még nem látta, itt a vissza nem térő alkalom, hogy ezt moziban tegye meg! 
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!