Tárgyalásra vagy vacsorára, elegánsan

2024-02-27

Első benyomást nem tehetünk kétszer, ezért érdemes figyelmet fordítani arra, hogy a lényeges pillanatokban az öltözékünk is kifogástalan legyen. Üzleteinkben nem csak a hölgyek, de a férfiak is mindent megtalálnak ahhoz, hogy magabiztosan érkezhessenek a fontos eseményekre.

Nem a ruha teszi az embert, de tény, hogy amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben és az öltözékünk is rendezettséget sugall, sokkal magabiztosabbak lehetünk.

Akár egy vacsorára vagy egy üzleti megbeszélésre érkezik, a 4_skandinavia kínálatában minden igényes férfi megtalálhatja a kedvenc ruhadarabjait.

Ruhatárát érdemes úgy alakítani, hogy abban formálisabb és sportosabb alapdarabok is helyet kapjanak, így bármi legyen is az alkalom, mindig megnyerőn tud érkezni. A H&M, a La Martina, a GANT és a Falconeri kínálatából lazán elegáns és hivatalosabb stílusú szetteket is könnyedén összeállíthat.

A meggyőző megjelenéshez természetesen a személyes stílus és higiénia éppen olyan fontos, mint az öltözet. A Barber Shop a nyugati Old School Barber vonalat követi, kínálatában olyan, itthon újdonságnak számító szolgáltatások is találhatóak, mint a forró törölközős, pengés borotválás. Kellemes hangulat és welcome drink várja a betérő vendégeket, a borbélyszalon így a rendezett külső mellett lehetőséget ad arra is, hogy egy fontos találkozó előtt még egyszer összeszedje a gondolatait, és magabiztosan érkezzen, bármi legyen is az esemény.
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!