Reggeli beauty percek

2024-02-27

A reggeli szépítkezés tökéletes napindító rituálé lehet, amelynek köszönhetően magabiztosan és ragyogva léphetünk ki az ajtón. Alakítsa ki saját rutinját a MOM Park szépségápolási üzleteinek termékeivel!

Van abban valami meghitt, ahogyan reggel bezárkózunk a fürdőszobába, és szépségünk ápolásával töltünk néhány csendes percet. A frissítő arctisztítással nem csak az éjszaka termelődött faggyútól, de a maradék fáradtságtól is megszabadulhatunk.

A vizes lemosás bár fontos, mégsem távolít el minden szennyeződést, ezért használjunk bőrtípusunknak megfelelő arctisztítót, ami lehet habzó, gél állagú vagy olajos bázisú termék, illetve lemosó tej – a dm kínálatában mindegyik típusból többféle terméket talál. Ezután következhet a szérum, amelyből többet is kombinálhatunk igényeinktől függően, de aminek mindenképp érdemes helyet kapnia neszesszerünkben, az egy C-vitaminos szérum antioxodáns, anti-aging és kollagéntermelés-fokozó hatása miatt. Találja meg kedvencét a Müller vagy a Douglas prémium minőségű termékei között!

A hidratáló készítmények kiválasztását szintén bőrtípusunkhoz kell igazítani – problémás bőr ápolásához például kiváló termékeket találunk az Evital Gyógyszertár dermokozmetikumai között, de érdemes felfedezni az Adrienne Feller kínálatát is, ahol nem csak krémek, de selymes, mennyei illatú arcolajak is elérhetőek. Mindig tartsuk szem előtt, hogy nappali arckrémeink megfelelő fényvédelmet biztosítsanak, vagy használjunk külön terméket erre a célra!

Ha megteremtettük az egészséges és hidratált alapot a bőrápolással, egységesítsük a bőrfelszínt egy megfelelő fedésű és bőrtónusunkhoz illő alapozóval – ennek kiválasztásához kérje bátran üzleteink eladóinak segítségét! Ezután következhet a pirosítás: a hidegebb tónusú arcbőrhöz rózsás, a melegebbhez barackos árnyalatok közül válasszunk.

Tekintetünket egy ragyogó szemhéjpúder és szempillaspirál segítségével tehetjük sugárzóvá, amelyekkel hangulatunktól függően készíthetünk visszafogottabb vagy hangsúlyosabb szemsminket is. A Bobbi Brown termékei között biztosan megtaláljuk a hozzánk illőt.

Végül a kedvenc Le Parfum illatunkkal és Pandora ékszereinkkel tökéletesíthetjük az összhatást, hogy aztán önbizalommal telve indulhassunk neki az előttünk álló napnak.
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!