Őrülten divatos nyeremények divatőrülteknek!

2020-10-05

A divat témakörével indul a Tematikus Hetek és legújabb nyereményjátékunk! Látogasson el a MOM Parkba, mutassa meg kedvenc helyszínét vagy termékét saját Instagram Story-jában* és legyen Ön a szerencsés, aki hamarosan izgalmas nyereményekkel gazdagodik!

E heti ajándékaink között nem más, mint a divat kapta a főszerepet és már mutatjuk is, milyen különleges nyereménnyel gazdagodhatnak játékosaink!

A Furla az olasz sikk és kreativitás gyöngyszeme, melynek modern eleganciája, különleges szellemisége és stílusa egyedivé és utánozhatatlanná teszi termékeit. Nem csoda, hogy hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvend és ma már nemcsak táskáival, hanem cipőivel és kiegészítőivel is magával ragadja a közönséget! Ha szívesen hordana táskájában egy csodás meggyvörös Furla Babylon Card Case pénztárcát, akkor játsszon velünk!

A divatos öltözék az alsóneművel kezdődik, a Calzedonia pedig egyet jelent a minőséggel és a stílusos olasz designnal, legyen szó harisnyáról, zokniról vagy éppen fürdőruháról! Ha szívesen válogatna a kényelmes, mégis vadító alsóneműk között, az ajándékcsomagban található Calzedonia & Intimissimi utalvánnyal ezt is könnyedén megteheti!

A kifinomult, modern városi nők és férfiak harmóniájának megtestesítője, különleges szabásvonalaival, a kényelem és a funkció megismételhetetlen összehangolásával egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz! Ez a NUBU, melynek formavilágára az aktuális divatirányzatoknál is nagyobb hatással van a design és a tárgykultúra világa, a kísérletezés, az új dolgok keresése és épp ezek miatt alkotnak a tervezők kollekcióról-kollekcióra páratlan és egyedülálló ruhákat! Ha szívesen összekombinálná egyik szuper őszi szettjét egy NUBU darabbal, akkor érdemes indulnia nyereményjátékunkon, mert egy 15 ezer forintos NUBU vásárlási utalvány is gazdára talál majd!

Világmárkák kínálatával várja az elegáns és letisztult stílust kedvelő hölgyeket és urakat a Griff Collection üzlete! Hétköznapi és alkalmi viselethez is megfelelő darabok között válogathatnak az üzletbe látogatók, a legszerencsésebb játékos pedig egy vásárlási utalvánnyal a kezében is körbenézhet, ezt ugyanis szintén kisorsoljuk majd az Instagramon saját Story-t megosztó játékosaink között! Mutassa meg a kedvenc termékét, játsszon velünk és induljon újabb shopping túrára a MOM Parkban!

 

*A nyereményjáték részleteivel kapcsolatban ide kattintva tájékozódhat.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!