Vásároljon és inspirálódjon a MOM Parkban!

2021-05-18

Szívesen feldobná a mindennapokat néhány stílusos újdonsággal, legyen szó öltözködésről, szépségápolásról, életmódról vagy gasztroélményekről? Nálunk jó helyen jár: nézzen szét üzleteinkben, és tegye színesebbé a hétköznapokat inspiráló kínálatunkkal!

A MOM Parkban nemcsak vásárolhat, de ötleteket, inspirációt is gyűjthet ahhoz, hogyan tegye még egyedibbé megjelenését és otthonát. A választék mindig a legfrissebb trendeket tükrözi, az üzletekben dolgozó szakemberek pedig jó szemmel segítenek megtalálni a megfelelő terméket. Nézzen szét Ön is nálunk, és válogasson kínálatunkból! Újítsa meg gardróbját: keresse a szezon stílusos alapdarabjait, ingeket, pólókat, ruhákat, kiegészítőket többek között a 4_scandinavia, a GANT, a Gerry Weber, a Michael Kors és a H&M üzletében! A szépségápolással kapcsolatban is megtalál mindent a Müller, a dm, a Douglas és az Yves Rocher kínálatában, legyen szó bőrápolásról, sminkről vagy a legújabb illatokról. Életstílusának kifejezésében is segítünk: fedezzen fel friss ötleteket otthona dekorálásához a Butlers-nél és az Arioso-nál! Vásárlás előtt és után éttermeink páratlan gasztroélményekkel, kedvenc ételevel és friss, szezonális fogásokkal várják.

Bruncholjon a Fruccola frissen facsart gyümölcsleveivel és szendvicseivel vagy a Spíler kézműves hamburgerével, üljön be egy üzleti ebédre a Leroy Bistro-ba, töltsön el egy kellemes vacsorát a Vapiano-ban, a Wasabi-ban vagy a TG Picolino-ban, és sörözzön a barátaival a Paunaler-ben!

A következő hetekben részletesen is megmutatjuk, üzleteink milyen ötletekkel és kínálattal várják – figyelje hírlevelünket! Látogasson el hozzánk, vásároljon kellemes és biztonságos környezetben, és inspirálódjon a MOM Park folyamatosan megújuló kínálatából!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!