Vasárnaponként hosszabb nyitvatartás az adventi időszakban!

2020-11-20

Készüljünk együtt az ünnepekre! Az adventi időszak alatt a hét utolsó napján hosszabbított nyitvatartással várjuk! Ennek köszönhetően bevásárlóközpontunk üzletei hétfőtől vasárnapig 19:00 óráig látogathatóak!*

Reagálva Magyarország Kormányának 2020. november 11-től hatályos rendeletére, üzleteink többsége hétköznapokon már 09:00 órától nyitva van, hogy a megszokott időintervallumban tudja fogadni a vásárlókat.

Indulás előtt érdemes tájékozódnia egyes üzleteink nyitvatartásával kapcsolatban, mert előfordulhat, hogy ettől eltérő időben várják a vásárlókat. A naprakész információkat keresse a MOM Park weboldalán az üzletek menüpont alatt vagy érdeklődjön telefonon!

A kormányrendelet értelmében a vendéglátó egységeink továbbra is csak elvitelre vagy házhozszállítással üzemelnek, illetve a MOM Wellness, CINEMApink, a Buda Bowling és a Játszóház is zárva tart.

* A MOM Park folyamatosan követi a vírushelyzettel kapcsolatos előírásokat, ezért a nyitvatartás az ezzel összefüggő rendelkezések értelmében változhat. Kérjük, hogy kövessék figyelemmel aktuális tájékoztatásunkat és híreinket a MOM Park Facebook és Instagram oldalán, valamint weboldalunkon.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!