Esőben is elegánsan!

2020-11-20

Hiába találkozunk egyre gyakrabban az esőfelhőkkel az igazi divatőrültek ebben is megtalálják a kihívást! Zordabb időben is lehetünk stílusosak: mutatjuk az idei eső trendeket!

Ne engedje, hogy az időjárás diktálja a divatot! Dobja fel a szürke, esős napokat színekkel, és válasszon egy klasszikus sárga esőkabátot, vagy ha igazán vagány megjelenésre vágyna, szerezzen be egy ezüstösen csillogót! Karl Lagerfeld üzletében többféle színes, metálfényű dzseki közül válogathat. Ha eddig úgy érezte, esőkabátban szinte lehetetlen elegánsnak lenni, akkor biztosan nem próbált még kockás mintájú esőkabátot! Igyekezzen olyat keresni, aminek szűkített a dereka, így egészen biztos, hogy egy igazán nőies szettben indulhat útnak! Szerencsére, ma már annak sem kell lemondania egy szuper darabról, akinek a praktikum is fontos, vagy esetleg testmozgáshoz keresi a tökéletes kiegészítőt. A sportosabb stílus híveinek érdemes betérniük a Hervisbe és Helly Hansenbe!

Ha pedig a kabát megvan, érdemes színéhez passzoló csinos gumicsizmát is választani, így egészen biztos, hogy még a legnagyobb esőben sem fogja slamposnak érezni magát! A divat rajongók számára jó hír, hogy az utóbbi időben a gumicsizmák tekintetében is megnőtt a választék. Találhat már magasított sarkút, teljesen lakkozottat és olyat is, aminek a szár része már nem vízhatlan anyagból készült. A fázósabbaknak sem kell aggódniuk, mert bélelt gumicsizmákból is hatalmas a választék! Sőt, az átmeneti időszakra a bokacsizma verziók között is megéri körbenézni, itt is több szín és stílus között keresheti meg kedvencét! A CCC és az Office Shoes is számtalan csizmával várja, hogy megtalálja legújabb esőkabátja tökéletes társát!

Ha pedig nem szívesen mondana le kedvenc átmeneti ballonkabátjáról egy kis eső miatt, válasszon egy vidám esernyőt a szettjéhez! A fekete ernyők ideje szerencsére véget ért és ma már rengeteg különböző típus között válogathat! Szivárványszínű, átlátszó vagy mintás, szív alakú, búra szerű vagy hagyományos, választhat akár többet is, hogy variálja őket aktuális szettjéhez! Nem mellesleg, egy jól sikerült randi végén újságpapír helyett ketten is kényelmesen elbújhatnak alatta az eső elől!

Inspirálódjon a MOM Park üzleteiben és találja meg a borús napok ellenszerét divatos eső szettekkel! 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!