Variációk egy témára

2021-11-23

Egy jól összeállított öltözék koronája a szetthez tökéletesen illeszkedő cipő lehet. Ugorjon be a MOM Parkba, és válasszon üzleteink gazdag kínálatából!

A csinos, jó szabású, öltöny elengedhetetlen feltétele egy stílusos férfi megjelenésnek, a Griffben Ön is talál ilyet. Hogy az összkép is tökéletes legyen, a cipőválasztásra is nagyon oda kell figyelni. Hivatalos alkalmakra, főleg a mellénnyel kiegészített, háromrészes verzióhoz egy sötét színű bőr, magasfényű, díszítetlen Oxford cipő az ideális megoldás. Ennek a típusnak a legfőbb tulajdonsága, hogy a fűzős rész a cipő alsó része alá van varrva. A másik, alkalmi típusú cipó a Derby, aminél a fűzős rész szabadon áll, és az alsó rész fölé van varrva. Nyitottabb és lazább megjelenésű, mint az Oxford. Inkább a casual vonalat képviseli, ebből kifolyólag jól lehet kombinálni farmerhez és szövetnadrághoz is, de természetesen öltönyhöz is kiváló választás. Amennyiben az öltöny egy lazább viselet része, nyakkendő nélküli, világos, esetleg diszkrét mintás inggel kombinálva, a hófehéren kívül egy sötét színű, elegánsabb kivitelű sneaker is tökéletes választás, a nagyobb divatházaknál találni ilyeneket.

A MOM Park cipőüzletei: a Salamander, az Office Shoes, a CCC kínálatában mindegyik típust megtalálja. Ha stílusosan akar megjelenni, nézzen be hozzájuk, és találja meg az Önnek legmegfelelőbb darabot. És ha egy szép órát is választana, a Silver Island boltját ne hagyja ki beszerző körútjából!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!