Varázslatos Azori-szigeteki körutazás

2024-02-27

Lélekben már a nyaralást tervezi? Ha kedveli az aktív kikapcsolódást, a kulináris kalandokat, és szívesen merül el a természet szépségében, akkor a Vista Utazási Iroda által szervezett körutazáson biztosan életre szóló élményeket gyűjt majd!

Ismerje meg az Atlanti-óceán közepén fekvő varázslatos szigetvilágot! A körutazás során a Portugáliához tartozó különleges szigetcsoport fő szigetét, São Miguelt fedezheti fel. A vulkáni eredetű sziget sajátos mikroklímával, kivételes természeti képződményekkel és káprázatos növényvilággal rendelkezik. A gyönyörű táj egyedisége és egzotikuma mellett a féltve őrzött helyi hagyományok és műemlékek, a kedves szigetlakók és tömegektől távol eső, nyugodt környezet teszik kihagyhatatlan úti céllá az Azori-szigeteket.

Ez a kaland egyben igazi ízutazás is: ebédeljen forró vulkáni talajban főtt „cozido”-t, kóstoljon helyben termesztett ananászt, ananászlikőrt és ananászlekvárt, helyi tejtermékeket (joghurtokat, sajtokat), különleges zöldségeket és gyümölcsöket (jamgyökér, édesburgonya, banán, maracuja), frissen kifogott tengeri halakat, illetve teázzon Európa egyedüli teaültetvényén!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!