Legyen MOM Park Kártya tulajdonos!

2024-02-27

Meglepetésből márciusban sincs hiány bevásárlóközpontunkban! Ha még nem tette, akkor itt az ideje kiváltani saját MOM Park Kártyáját, hiszen azok, akik március 1. és 28. között új igénylőként feltöltik az egyenlegüket, most nyereményjátékon vehetnek részt!

Ha még nem tette, akkor itt az ideje kiváltani saját MOM Park Kártyáját, amely számos üzletünkben használható fizetőeszközként: frissítse fel gardróbját szezonális ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, próbáljon ki új színes sminkeket, kóstoljon bele ínycsiklandó gasztronómiai különlegességekbe vagy díszítse fel az évszakhoz illő dekorációkkal otthonát! De milyen előnyökkel is jár pontosan, ha idén tavasszal válik kártyatulajdonossá? Igényeljen MOM Park Kártyát március 1. és 28. között a MOM Park Infopultjánál, töltse fel egy tetszőleges összeggel, és három szerencsés nyertesnek 100 000 forintig visszatöltjük az első feltöltésének az értékét!

Egy kártya, ezernyi lehetőség: shoppingoljon velünk önfeledten tavasszal is!

A promócióval kapcsolatos további információkat, és a MOM Park Kártyát elfogadó üzletek listáját honlapunkon böngészheti át: https://mompark.hu/nyeremenyjatek

 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!