Változatos stílus, időtlen elegancia – esküvői divat férfiaknak

2020-06-23

Itt az esküvőszezon, és vele együtt az örök kérdés: mit viseljünk a jeles napon? Először is derítse ki, hogy mennyire formális esküvőre készül. A helyszín és annak stílusa jó kiinduló pont lehet, de a házasságot kötő pár is nagy valószínűséggel szívesen segít ebben! Ne féljen érdeklődni a dress code-ról, ez biztosan kevésbé kellemetlen, mint túl- vagy alulöltözöttnek lenni egy esküvőn!

Bár az utóbbi időben legtöbbször teljesen a vendégekre van bízva, hogy milyen öltözékben érkezzenek, ez nem jelenti azt, hogy egy ízlésesebb hétköznapi viselet is megfelelő lesz. Azt viszont igen, hogy a klasszikus öltözéktől elrugaszkodva kicsit több lehetőség adódik, hogy teret engedjen saját stílusának!

Ha Ön az elegancia híve, válasszon ilyen megjelenést! Nem kell mindenkinek a lazaságot képviselnie, pláne, ha nem is érzi benne jól magát! A színekkel azonban megengedőbb is lehet: egy világosbarna vagy klasszikus kék öltönyben is elegánsan mutat majd! A hozzá passzoló öv és öltönycipő mellett egy szép órával még inkább kifejezheti stílusát. Az eleganciával azonban érdemes óvatosan bánni, a vőlegényt kifejezetten illetlenség túlszárnyalni! A Griff Collection és a 4_skandinávia üzletében biztosan talál az ízlésének megfelelő elegáns viseletet, a Salamanderben vagy a CCC-ben pedig a hozzá illő cipőről gondoskodhat!

A sportosabb stílus kedvelőjeként akár a klasszikus öltönyről is lemondhat! Választhat egy elegánsabb vászonnadrágot és sportos zakót, a farmer azonban még mindig tabu! Ugyanúgy, ahogyan a póló is, ezért bármennyire is szeretne kevésbé formálisan megjelenni, mindenképpen ingben érkezzen! Ezt a stílust leginkább a ruhák anyagának és szabásának változatosságával, esetleg 2-3 különböző, de egymással harmonizáló színnel képviselheti! A GANT üzletében találhat lazább, ám mégis elegáns darabokat, amivel akár öltönyét is kombinálhatja!  

Ha extrém hangulatot csempészne a megjelenésébe, akkor a nyakkendőjével és a díszzsebkendőjével ezt könnyen megteheti! Ebben az esetben a nyakkendő domináns színeivel megegyező nadrágot, zakót és inget válasszon, ezzel a különleges kiegészítők mellett is ragyogó ízlést sugároz majd! A minták és a színek helyett a hanyag elegancia áll közel Önhöz? Akkor világosabb színű zakó és nadrág mellett döntsön! Ha nyári esküvőre készül, nyugodtan feldobhatja a szettet egy szuper napszemüveggel a Vision Expressből vagy egy lazább karkötővel is a GUESS üzletéből!

Látogasson el a MOM Parkba és inspirálódjon üzleteinkben, hogy biztosan megtalálja a megfelelő stílusú összeállítást a következő esküvőre!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!