Hétvégi kikapcsolódás mesterfokon!

2020-06-23

Ha valamikor kiszabadulna az ember a nyüzsgő nagyvárosból, az talán épp a nyári hőség időszaka. Ilyenkor vágyunk a leginkább a természet közelségére, a naplementére, vagy akár csak arra, hogy egy jó könyvvel a kezünkben hűsítő limonádét kortyolva olvassunk a medence mellett egy árnyékos teraszon… S bár lehet, hogy a hétköznapi feladatok és a nyüzsgő város zajától mindez borzasztó távolinak tűnik, egyáltalán nincs olyan messze, mint gondolná!

A Balaton felé venni az irányt az egyik legjobb választás egy hosszabb hétvégi kikapcsolódáshoz! Az északi parton egymást érik a gyönyörű panorámával rendelkező hotelek, melyek teraszain ücsörögve igazi toszkán hangulatban érezhetjük magunkat! Ha Ön a gasztronómia és a fine dining szerelmese, akkor mindenképpen fedezze fel a Balaton legjobb éttermeit! Így nem csupán a kilátásban gyönyörködhet, hanem a különleges ízek is messzire röpítik majd!

Ha a nagy melegből egy kicsit hűvösebb klímára vágyna és hegyekkel körülvéve pihenne, válasszon egy ragyogó kilátással rendelkező hotelt a Mátrában vagy a Dunakanyarban! A nyári időszakban a wellness és a szauna után a szabadtéri medence partján is kipihenheti a rohanó hétköznapok fáradalmait. Vigye magával kedvenc könyvét, olvassa a legnagyobb kényelemben egy hűsítő koktélt vagy limonádé mellett a napernyő árnyékában!        

Ha a nyári kikapcsolódáshoz Ön elvből csakis délnek indulna, akkor egy néhány napos kiruccanás kitűnő alkalom arra, hogy Pécset és környékét felfedezze! A kultúra városában nagyszerű múzeumok és különleges programok várják, a tévétorony tetején pedig akár ebéd közben, 535 méter magasról gyönyörködhet az Ön elé terülő látványban. Ha erre utazik, semmiképp se hagyjon ki egy borvacsorával egybekötött pincelátogatást a Villányi borvidéken!  

Régóta tervezi, hogy elolvassa kedvenc írója legújabb kötetét? Szerezze be a Libriben az indulás előtt! Szereti, hogy az utazások alkalmával is csinosabban öltözködhet? A MOM Park üzleteiben akár minden napra megtalálja majd a tökéletes nappali és esti összeállítást! Ne feledkezzen meg a kiegészítőkről sem: egy jó kalappal vagy táskával egyedülálló stílust teremthet!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!