ÜNNEPELJEN EGYEDI ÍZEKKEL!
2021-03-30

ÜNNEPELJEN EGYEDI ÍZEKKEL!

A húsvét egyik legfontosabb jellemzője a gazdagon terített asztal: dobja fel a menüt különleges, egyedi fogásokkal és egészítse ki a hagyományos, otthon készített ételeket, hogy igazán felejthetetlen legyen az ünnep!

A legtöbb húsvéti menüben szerepel a sonka, a főtt tojás és a retek, de miért ne bolondíthatnánk meg őket hasonlóan ünnepi, de talán szokatlanabb, izgalmasabb ízekkel? A sonka sós-füstös ízéhez például remekül illik egy friss-ropogós francia bagette és omlós croissant az à table! francia pékségből, vagy egy valódi Ardenne vekni a Bagatelle-től. A talán kissé nehéz ünnepi menüt könnyedebbé teheti egy zamatos salátakölteménnyel a Fruccolától, desszertként pedig érdemes az à table! bobine-jai, tarte-jai között válogatni, vagy egy mille feuille-jel, csokis-karamelles eclaire-rel befejezni az ebédet. Édességek helyett gyümölcsöt is választhat: pár szem korai, édes eper vagy egzotikus szőlő a SPAR üzletéből különleges befejezése az étkezésnek. Az italokról se feledkezzen meg: cukrozott üdítők helyett válasszon frissen facsart gyümölcslevet a Fruccolánál, míg az étkezések végén jólesik egy üde, pezsdítő prosecco a Bortársaságtól.

A legjobban akkor ízlenek majd az ünnepi falatok, ha szabad levegőn költik el – a teraszon, vagy akár egy kirándulással egybekötve, piknikként. Legyen ez a húsvét más! A főzés idejét is együtt töltheti szeretteivel úgy, hogy az ünnepi ízekről sem kell lemondania: válasszon húsvéti ebédet, vacsorát elvitelre vagy házhozszállítással a MOM Park éttermeiből, a Foodstock, a Leroy Bistro, a Vapiano, a Wasabi vagy – a legfiatalabbak kedvéért – akár a McDonald’s kínálatából! Hiszen annál különlegesebb ünnep nincsen, mint amit a családdal töltünk, finom falatokkal, a természetben!