Újra védett idősávban vásárolhatnak időskorú látogatóink!

2020-11-24

Magyarország Kormányának rendeletében a vészhelyzettel kapcsolatos rendelkezés újabb, időskorú társainkra vonatkozó védelmi intézkedésekkel egészült ki.

Ennek értelmében 2020. november 24-től újra védett idősávban vásárolhatnak a 65. életévüket betöltött látogatóink: hétfőtől péntekig reggel 9 órától délelőtt 11 óráig, szombaton és vasárnap pedig reggel 8 és délelőtt 10 óra között látogathatják kizárólag ők az élelmiszerüzleteket, drogériákat és gyógyszertárakat.

Időskorú látogatóink a kijelölt időszakon kívül is vásárolhatnak, ebben a védett idősávban azonban a bolt alkalmazottjain kívül a fiatalabb korosztály tagjai nem tartózkodhatnak az élelmiszerüzletekben, a drogériákban és a gyógyszertárakban. 

Kérjük vásárlóinkat, hogy saját és mások védelmében tartsák be a járványhelyzettel kapcsolatos intézkedéseket és az Önök számára megjelölt idősávban látogassák üzleteinket! Segítsenek a biztonság fenntartásában, viseljenek maszkot a bevásárlóközpont teljes területén és tartsák a megfelelő távolságot!

Köszönjük együttműködésüket, vigyázzunk egymásra!  

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!