Elsőként a MOM Parkban nyit Budán üzletet a Columbia!

2020-11-24

A Columbia Sportwear Company 1938-ban családi vállalkozásnak indult, mára a világ egyik legnagyobb outdoor ruhamárkájává és az USA vezető outdoor- és síruha forgalmazójává nőtte ki magát. Kiterjedt termékválasztékában többek között megtalálhatók az outdoor- és utcai ruhák, a sí- és sportruházat, a túra- és utcai lábbelik és kiegészítők széles választéka. A márka vezető szerepét a funkcionális, stílusos és értéket hordozó, innovatív technológiákat felsorakoztató termékek kifejlesztésével és gyártásával vívta ki magának a piacon.  

November 27-től pedig Budán is elérhetőek a márka darabjai! Ezen a napon ugyanis a MOM Parkban nyílik meg a Columbia legújabb üzlete, egy 3 napos Black Friday akcióval, mely során minden termék 15-50%-os kedvezménnyel vásárolható meg!

A MOM Parkban helyet kap majd a kollekció utcai vonala és a síruházat is. A mostani időszakban a meleg utcai kabátoké, a télies lábbeliké a főszerep és sok hasznos kiegészítőt is találunk majd a kínálatban. A Columbia márkabolt a Dockyard hálózat tagja, így az ottani törzsvevői kedvezmények itt is érvényesek lesznek.  

Fedezze fel a márkát a nyitás hétvégéjén a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!