Törzsvásárlói program a BOCCA Gourmet Stories-ban

2024-10-06

Októberben ünnepli első születésnapját a BOCCA Gourmet Stories a MOM Parkban – ez alkalomból törzsvásárlói programot indítanak, amelynek keretében az üzlet szinte minden termékére egységes 5%-os kedvezményt kínálnak.

A BOCCA Gourmet Klub tagjai kedvezményesen vásárolhatnak az üzlet szinte teljes kínálatából, így a kész termékekből, a csemegepultban kapható sajtokból, felvágottakból, a szendvicsekből, a hidegtálakból, a friss fűszernövényekből, az ínyenc különlegességekből és az italokból is.

A BOCCA Gourmet Stories választékában szinte minden megtalálható, amire a minőség és a nemzetközi konyhák fogásai iránt nyitott vásárlóknak szüksége van: olívaolajok, balzsamecetek, öntetek, szószok, sonkák, sajtok, olívabogyók, konzerváru, rizsek és tészták, borok, champagne, bio gyerekételek, halkészítmények, kekszek, teák, kávék, édességek, fűszerek, lekvárok, granolák és sok minden más. Az üzlet tulajdonosai kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a kínálatban szereplő termékek többsége kis manufaktúrákból származzon, valamint hogy azok kézműves jelleggel, hozzáadott színezékek, mesterséges adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készüljenek. A választék részét képezi a többféle ásványvíz, alkoholmentes üdítőital, smoothie és más italspecialitás is, sőt: nemrégiben friss fűszernövényekkel, salátákkal és zöldségekkel is bővült a kínálat.

Budapest egyik legnagyobb csemegepultja található itt, amelyben a felvágottak és sajtok mellett jelentős az antipasti kínálat natúr és pácolt olívabogyókkal, más sós ínyencségekkel és a Falukrém szendvicskrémeivel. Budán elsőként itt érhetők el a népszerű Chez Dodo macaronjai is, friss pékáruról pedig Szabi a pék gondoskodik. 

A csemegepultban található termékekből igény szerint szendvicseket illetve hidegtálakat is összeállítanak a BOCCA Gourmet Stories munkatársai, de akár azonnal hazavihetők a különböző ajándékcsomagok is, szendvicsek pedig a helyszínen, sőt, akár Wolt-on keresztül is rendelhetők.

Az ünnepi szezonra számos újdonsággal készül a gourmet üzlet: az október közepétől elérhető adventi naptárak, panettonék, sütemények, kekszek, csokoládék és bonbonok mellett előrendelhetők hidegtálak, vagy akár a szilveszteri virsli, illetve Beluga lencse is, emellett igény szerinti méretben, mennyiségben és stílusban szívesen vállalják ajándékcsomagok összeállítását.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!