Őszi sminktipp: igéző tekintet

2024-10-06

Elég néhány sokoldalúan felhasználható kozmetikumot a neszeszerében tartania, hogy bármikor ragyogó őszi makeupot készíthessen. A MOM Park beauty üzleteiben megtalálja azokat az esszenciális termékeket, amelyekkel percek alatt elegáns, szezonhoz illő sminket varázsolhat magának!

A borúsabb napokon már kevésbé kell aggódnunk az UV-sugarak miatt, de a fényvédelem még ilyenkor is elengedhetetlen, ezért az őszi smink alapja egy jó minőségű, könnyű textúrájú fényvédős alapozó. Találja meg az Önhöz illő terméket a dm gazdag kínálatában!

A klasszikusnak számító, füstös szemsmink elkészítéséhez akár egyetlen krémes textúrájú Yves Rocher szemceruza is elég, amit óvatosan eloszlathat a szemhéjakon, majd hangsúlyosabb vonalat húzhat vele a pillák tövébe. Tekintetét még igézőbbé teheti egy ívelt szempillaspirállal a Douglas üzletéből – a látványos hatás érdekében válasszon volumennövelő terméket!

Az ajkakra használjon egy finoman színezett Bobbi Brown olajat, ami védelmet nyújt a hűvösebb időjárásban, és kiemeli az arc természetes szépségét, miközben hagyja érvényesülni a szemeket. Ezzel a többfunkciós sminktermékkel rózsás pírt lehelhet az orcákra is, a nyári ragyogást pedig a Müller egy bronzosítójával hozhatja vissza a makeupjába.

Találja meg új kedvenc termékeit szépségápolási és dekorkozmetikai üzleteink széles kínálatában!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!