Téli szürkeség helyett csillogó sminkek!

2021-01-04

Ha csillogó téli sminkekről van szó, mindenkinek az ünnepi pillanatok jutnak eszébe, pedig egyáltalán nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy egy kis ragyogást csempésszen a hétköznapokba! Ne hagyja, hogy a ködös, borús idő elrontsa a kedvét és vigyen fényt a szürkeségbe! Mutatjuk, hogyan!

A téli tündöklést tökéletes alapozó és highlighter használattal, illetve egy szép szemhéjfestéssel érheti el legkönnyebben! Csillogó sminket szinte bármilyen árnyalatból varázsolhatunk, ezért érdemes tisztában lenni azzal, hogy melyik színek mutatnak jól télen. Az élénk citromos, zöldes árnyalatokat hanyagolja ebben az időszakban, és a hideg téli fényeket is célszerű figyelembe venni a smink készítésekor! A legjobb hatást ugyanis akkor érjük el, ha a csillogással nem az arcunk lesz más, csupán frissebbnek, élénkebbnek mutathatjuk vele bőrünket. Éppen ezért az alapozó használattal is érdemes vigyázni: ha túl sokat tesz fel belőle, a téli világosságban arca sokkal keményebbnek, kevésbé üdének tűnhet. A highlighter használatára a téli smink esetében is a máskor érvényes alapszabályok vonatkoznak. Az arccsont, a szemöldökcsont és az orrhegy hangsúlyozása tehát ilyenkor is bőven elegendő, de a belső szemzugba is felvihet belőle egy keveset. Ezzel nagyíthatja a szemét és a szép, csillogó szemhéjsminkjére is jobban felhívhatja a figyelmet. Ha szívesen megtalálná a tökéletes árnyalatú alapozót és highlightert arcbőre számára, akkor a Bobbi Brown üzletében nézzen körül!

Miután az alapokkal elkészült, jöhet a tökéletes csillogó szemhéjfesték kiválasztása! A barnább, kreol bőr mellé bármennyire is szeretné, kevésbé illenek a hidegebb, például kékes, ezüstös árnyalatok. A fehérebb bőrűeknek ezzel ellentétben éppen ezeket érdemes használni ebben az időszakban, és az arany, a bronz, vagyis a melegebb színeket jobb félretenniük. A szürke és fekete sminkeket mindenkinek javasolt kerülni, mert ezeken az egyébként is ködös napokon könnyen szigorú és szomorú hangulatot sugározhatnak. A vastagabb, fekete tusvonalat se erőltesse, enélkül sokkal tündöklőbb hatást érhet el. Ezen a néhány szabályon kívül azonban úgy játszik a színekkel és a csillogó sminkekkel, ahogyan csak szeretne! Válogasson a Bobbi Brown, a dm, a Müller és a Douglas festékpalettái között, és szerezze be a hozzávalókat a tél legragyogóbb sminkjéhez a MOM Parkban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!