Megfogadta, hogy idén… de vajon be is tudja tartani?

2021-01-04

Elkezdődött az év, ilyenkor a legtöbben igyekszünk végig gondolni az elmúlt évet, és általában találunk is olyan dolgot, amin idén mindenképpen változtatni szeretnénk. De vajon mik a leghasznosabb fogadalmak, és hogyan tudja betartani őket?

Egészen biztos, hogy jó úton indul, ha olyan fogadalmat tesz, amitől egészségesebben élhet! Nem, nem feltétlenül a fogyókúrára gondolunk, bár, ha valakinek ilyen nagyszabású tervei vannak, akkor vágjon bele bátran! Az, hogy a rendszeres mozgás milyen nagyszerű hatással van szervezetünkre, mostanra senki számára nem kérdés, az elmúlt hónapok pedig több dologra is megtanítottak minket ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy az egészségünk valóban az egyik legfontosabb dolog, a másik, hogy érdemes olyan mozgásformát választani, amit egymagunk is végezhetünk. Közhelynek számít, de nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek a futás, amit tényleg bármikor űzhet! Válassza ki a legdivatosabb és minőségi sportfelszerelést a MOM Park Hervis, Columbia vagy Helly Hansen üzletében és már indulhat is! Találjon heti 1-2 alkalmat, amikor elszabadulhat, és legalább egy hónapon át ne hagyja, hogy ettől bármi is eltántorítsa! A szakértők szerint nagyjából ennyi időre van szükség, hogy valami a szokásunkká váljon, így ezután talán könnyebben tarthatja majd meg a fogadalmát! Azzal is sokat tehet magáért, ha egészségesebben étkezik. A MOM Park SPAR üzletében nap mint nap friss gyümölcsök és zöldségek között válogathat, igyekezzen minél többet beépíteni étrendjébe! Ha kevés az ideje arra, hogy saját recepteket alkosson, bevásárlóközpontunkban minőségi és szezonális alapanyagokból készült ételeket kóstolhat! A Fruccolában például ízletes smoothie-k és saláták, az áTablé!-ban és a Bagatelle MOM Parkban pedig friss és kézműves péksütemények és kenyerek között válogathat!

A mozgás és az étrend mellett az is nagyszerű ötlet, ha ezentúl kicsit több időt fordít önmagára! Próbáljon meg többször kedvenc hobbijának élni! Térjen be a MOM Park ADRIENNE FELLER üzletébe, és válogasson a fürdőolajok között, melyek garantáltan ellazítják majd forró fürdője közben! Ha inkább a sminkek hozzák lázba, látogasson el időről időre a MOM Park Douglas, dm és Müller üzleteibe, térképezze fel a legújabb trendeket és készítsen más-más sminkeket magának!

A fogadalmak betartásához ne feledkezzen meg arról, hogy érdemes egyszerre egy dologra koncentrálnia. Összpontosítsa minden erejét arra, hogy ezt sikerüljön betartani. Ez az egy fogadalom ne valamilyen légből kapott ötlet legyen, gondolja át, hogy miken változtatna és válassza ki azt az egyet, amivel kezdeni szeretné. Tervezze meg jó előre, hogyan fogja végrehajtani és vegye számításba azt is, miként alakítja majd át életét ez a változás. Minél kisebb eséllyel érik majd meglepetések a kivitelezés közben, annál nagyobb eséllyel fogja tudni megvalósítani azt! Írjon egy listát, milyen pozitív változások következnek be, ha sikerül fogadalmát betartania és olvassa el, ha éppen nehezebb időszakon megy át!

Nézzen körbe a MOM Parkban, ahol hatalmas leárazások várják a Winter Sale-en! Ne maradjon le a tél legjobb akcióiról, gondoskodjon a fogadalma megvalósításához szükséges tökéletes kellékekről mielőbb!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!