Tavaszi sminktrendek a MOM Parkban

2021-05-11

 

Az új szezonnal visszatértek életünkbe a friss, üde színek és illatok. Ez jellemzi a tavaszi sminkkellékeket is – mutatjuk, mi az, ami nem maradhat ki egyetlen nő táskájából sem!

Legyen szó nappali vagy alkalmi sminkről, az első lépés mindig az arcbőr megfelelő ápolása, előkészítése. A tavaszi szezonban válasszunk könnyebb, kevésbé zsíros krémeket, és gondoskodjunk a megfelelő fényvédelemről is, nemcsak az arc, de a nyak és a dekoltázs területén is! A smink terén is változást hoz ez az időszak: könnyedebb textúrájú alapozókra, lágyabb tónusú színekre váltunk. Lássuk, mi az, ami nem maradhat ki a tavaszi szezonban a női táskából!

Idén tavasszal az üde, friss smink hódít, ennek jegyében érdemes kiválasztani a kisebb bőrhibákat kiegyenlítő primert és az erre kerülő alapozót is. Krém, gél vagy púder formájú, matt vagy ragyogó hatású: a primer meghatározza a kész smink hangulatát, érdemes alaposan átgondolni, melyiket válasszuk! A Douglas, a Müller és a dm üzleteiben ez nem lesz nehéz, hiszen bő választékát találja meg a sminkkellékeknek.

A primerre kerülő alapozó esetében a legfontosabb szempont a bőrszín: válasszon mindig ehhez közeli árnyalatot! A tavaszi sminket ebben az évben is a természet színeihez való visszatérés jellemzi: előtérbe kerülnek a pasztellárnyalatok, a visszafogott tónusok. Az esti, alkalmi smink esetében továbbra is hódít a füstös szem és az erősebb, akár fémes árnyalatok. Az ajkak különösen nagy hangsúlyt kapnak, bátran használhat erősebb – piros, fukszia, narancs – színeket akár matt, akár enyhén csillogó változatban! A tavaszi üdeséget tükrözi a visszafogott kontúrozás, a lágy, finom átmenetek használata is.

Nézzen szét a Bobbi Brown üzletében, és válassza ki a szezonhoz és az alkalomhoz illő sminkkellékeket: púdert, rúzst, ajakápolót vagy szemhéjfesték-palettát! A természetes összetevőjű termékeket kínáló Yves Rocher-nál válogathat a különböző – dúsító, intenzív, hosszabbító – hatású szempillaspirálok között. A megjelenését friss, virágos illattal teheti teljessé, amit a Le Parfum üzletében biztosan megtalál.

Látogasson el a MOM Parkba, és szerezze be a szezon sminkkellékeit!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!