Tavaszi divat uraknak

2022-05-17

Érdemes felzárkózni a hölgyek mellé a tavaszi divatban: a férfi ruhadarabok sem maradhatnak ki a kínálatból! Látogasson el a MOM Park fashion üzleteibe, és válogassa össze az ízlésének megfelelő, illetve az évszakhoz passzoló, új outfitjét! 


A nyár közeledtével a színeké a főszerep: öltsön magára mintás darabokat és legyen lezser úgy, hogy közben kifinomult marad. A La Martina üzletében ezt most könnyen megteheti – a lovassport ihlette márka galléros pólóingjei stílust és színt visznek az életébe. Ha szeretné még több árnyalattal kiegészíteni gardróbját, akkor a United Colors of Benetton is kitűnő választás, amit az olasz stílus és minőség garantál.


Legyen megnyerő, és lógjon ki a sorból stílusosan! A Karl Lagerfeld kínálatában szellős, rövid ujjú vászoninget ötvözhet szűz gyapjú chino nadrággal, és az örök visszatérővel, bőr és textil felhasználásával készült, duplacsatos, fekete szandállal. A pálmaleveles, virágos, kockás vagy csíkos minta kelti fel a figyelmét? Válogasson a GANT ingjei közül, ami rendkívül széles kínálattal várja a látogatókat. Limitált, szezonális darabokat is találhat itt, melyeket kifejezetten a melegebb évszakokra terveztek – prémium minőségű selyemből, laza fazonnal.


Az új szettekhez divatos lábbeli is dukál! Látogasson el az ECCO üzletébe, ahol innovatív és egyedi darabok várják. A stílusos bőrpapucsok, -szandálok és lélegző anyagú cipők jó tartást és kiemelkedő kényelmet biztosítanak a mindennapos használat során.


Ne habozzon, öltözzön Ön is nyári szettekbe, és tűnjön ki kifinomult stílusával – a MOM Parkban megtalál hozzá minden kiegészítőt!
 

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!