Találkozzunk a MOM Parkban!

2020-06-02

Már nagyon vártuk, hogy újra együtt lehessünk! Örülünk, hogy a MOM Park ismét a közös családi vásárlásoktól, baráti találkozóktól, a négylábúak tipegésétől, a hangos nevetésektől és az éttermekben koccanó poharaktól hangos! Továbbra is azon dolgozunk, hogy a MOM Park a felhőtlen kikapcsolódás és a közös élmények tökéletes helyszíne legyen.

Május 18-tól a legmagasabb higiéniai előírásoknak megfelelően, újra a megszokott nyitvatartási renddel várjuk vásárlóinkat. Folyamatosan takarítjuk és fertőtlenítjük épületünket, illetve továbbra is ingyenes és érintésmentes parkolási lehetőséggel segítjük vásárlóinkat. A MOM Parkban több helyen is kézfertőtlenítőket helyeztünk ki látogatóink védelme érdekében.

A tökéletes biztonságot azonban csak együtt sikerülhet fenntartanunk. Kérjük, hogy Önök is vigyázzanak egymásra, használják a MOM Park által kihelyezett kézfertőtlenítőket és amennyiben tehetik, feltétlenül éljenek a bankkártyás fizetés lehetőségével! Tartsák a megfelelő távolságot és a MOM Park teljes területén takarják el az arcukat!

Találkozzunk újra a lehető legnagyobb biztonságban!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!