A tökéletes nyári smink nyomában

2020-06-02

A megjelenésünknek csak egy része a megfelelő öltözék: egy szuper sminkkel varázsolhatjuk igazán tökéletessé külsőnket! Ne álljon tanácstalanul az üzletekben, induljanak barátnőivel közösen a legstílusosabb sminkkészlet keresésére!

Ha egyedül vásárolunk, sokszor hajlamosak vagyunk arra, hogy az általunk vágyott bőrszínnel megegyező alapozót válasszuk. Ez azonban a legtöbbször elüt bőrünktől, ami a mindennapi használat során sokszor gondot okozhat.

Segítsenek egymásnak megtalálni az ideális színt, és ezt a módszert a highlighter keresésekor is használják. A nappali sminkhez olyat válasszanak, ami a leginkább hasonlít a bőrük színéhez. Az estihez pedig már lehet egy csillámosabb, ezüstösebb fényű púdert keresni.  A sminktrendeket tekintve ezen a nyáron az élénk színek hódítanak majd, olyannyira, hogy akár egy színes szempillaspirált is beszerezhetnek! A következő hónapokban a színes szempillák mellett a színes szemhéjak is főszerepet kapnak! A fekete, füstös szemek helyett bátran kombinálják a különböző, akár össze nem illő színeket is szemhéjukon! Ha szeretik az extrém sminket, mindenképp szerezzen be egy fehér tust is! A színes szemhéjfesték alatt igazán különleges hatást kelt majd a fehérrel meghúzott tusvonal. A színekkel a rúzsok tekintetében is bátran kísérletezzenek! Ha biztosra akarnak menni, válasszanak egy élénk, piros vagy narancssárga árnyalatot! A MOM Parkban kozmetikai márkák tömkelege és tanácsadóik várják Önöket, hogy megtalálják a nyár legtrendibb sminkjét! Ha pedig megéheztek a vásárlás közben, válasszanak egy hangulatos éttermet és ebédeljenek együtt a közös napjukon!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!