Tájékoztató: vásárlási rend változásáról

2020-03-30

Embert próbáló időket élünk, melynek átvészelésére a leghatásosabb eszközünk az összefogás. A MOM Park üzemeltetőjének elsődleges célja a szabályozások és a rendeletek betartása mellet a látogatók és az üzletek alkalmazottainak védelmének elősegítése, valamint a MOM Park biztonságos üzemeltetése.

Folyamatosan követjük az előírásokat és ezzel párhuzamosan a kormány által bevezetett változásokat és továbbra is nyitva maradunk a legmagasabb higiéniai előírásoknak megfelelően, és betartjuk a legújabb rendeletet, mely a kijárás korlátozásáról szól 03.28. és 04.11. között.

Ennek értelmében, a járvány szempontjából legjobban veszélyeztetett 65 év feletti korosztály, 9.00 és 12.00 között látogathatja az élelmiszerüzleteket, drogériákat és gyógyszertárakat. A 65 év alatti korosztály pedig 9.00 előtt és 12.00 után, az eddig megszokott módon, a biztonságos 1,5 méter távolságot tartva a többi látogatótól, zavartalanul intézheti a bevásárlást.

Üzleteink általános nyitvatartása: 10 - 15 óráig

Ettől eltérő módon, az élelmiszerboltok, drogériák, valamint a gyógyszertár tovább tartanak nyitva, egyes üzleteink pedig zárva maradnak. Tájékozódjon az aktuálisan nyitvatartó üzletek listájáról itt!

Folyamatosan figyeljük a változásokat és erről értesítjük vásárlóinkat.

Tartsuk be a szabályozást, figyeljünk és vigyázzunk egymásra!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!