Szolid és elegáns smink a dolgos hétköznapokra

2024-02-09

A hétköznapokban a legtöbb nő a bőrtípusának megfelelő arcápolási rutint és az elegáns, letisztult sminket részesíti előnyben, ami kiemeli a természetes szépséget. Az Evital Gyógyszertár, az Adrienne Feller, a Müller, a Bobbi Brown, a dm vagy a Douglas termékeivel igazán könnyűvé válhat a reggeli készülődés!

A szép és természetes smink alapját az egészséges, ápolt arcbőr adja. Az Evital Gyógyszertár vagy az Adrienne Feller kínálatában magas minőségű arctisztító és -ápoló termékeket talál, amelyek kíméletes összetevőiknek köszönhetően káros anyagok nélkül gondoskodnak bőre szépségéről.

A natúr smink elkészítéséhez az arctónust elég egy könnyed fedésű alapozóval vagy egy BB, illetve CC krémmel egységesíteni, amit a Müller, a Bobbi Brown vagy a Douglas kínálatából is beszerezhet.

Az arccsontokra felvitt pirosító élettel telivé varázsolja a bőrt, a szemhéjakra pedig a legújabb trendeknek megfelelően kerülhet egy természetes, földes árnyalat, amit egészen a szemöldökcsontig felsatírozhat.

Az utolsó simításokhoz pedig válasszon egy színezett ajakhidratálót a dm-ből és egy finom, üde illatot a Le Parfum választékából, hogy napközben is bármikor fel tudja frissíteni a megjelenését, így akár két meeting között is gyorsan visszanyerheti ragyogását.

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!