Színes őszi pillanatok

2020-10-20

Az ősz számtalan csodaszép pillanatot tartogathat számunkra, élvezze ki a színeket és az évszak rejtette lehetőségeket. Íme néhány ötletet, amivel mosolygóssá teheti a hétköznapokat!

Ki ne szeretne egy szuper, az évszak csodás színeiben és hangulatában pompázó lakásba hazaérkezni? Ha Ön is így érez, öltöztesse őszbe otthonát! Elő a tökdíszekkel, a zöld, a sárga, a narancssárga és a piros árnyalatokkal, legyen szó akár egy új pokrócról, tányérkészletről, esetleg dizájn kiegészítőről a nappaliban! A fa elemek is nagyszerű légkört teremtenek ebben az időszakban, sőt, a fa kiegészítők kisebb átalakításokkal a téli hónapokban is szuperül működnek majd! Nézzen be a BUTLERS-be és a Tchibo-ba, ahol különleges dekorációs ötletek várják! Szívesen kapcsolná össze a lakás díszítését egy közös programmal a gyerekekkel? Akkor irány a Pirex Papír, keressék meg a legjobb hozzávalókat és készítsenek együtt új kiegészítőket! Ha egy csodás virágcsokorral is feldobná otthonát, az Arioso-ban gyönyörű virágkölteményekkel várják!

Az előttünk álló hetekben sokat segíthet lelkiállapotunkon, ha időnként fizikailag is feltöltődünk kicsit! Egy esős őszi napon pedig nincs is jobb megoldás erre, mint egy kényeztető fürdő! A MOM Park Müller üzletében számtalan fürdőolaj, habfürdő és gyertya között válogathat, hogy megtalálja személyes kedvenceit a tökéletes otthoni wellness-hez! Ha pedig az illatok rabja, akkor nézzen körül a Le Parfum-ben, ahol különleges aromagyertyák várják, hogy ne csak a fürdőszobáját, hanem az egész lakást fantasztikus illat borítsa be! Keresse meg saját őszi parfümét is, adjon új élményt megjelenésének! Időnként érdemes egy kis mozgással is feldobni a hétköznapokat, hogy biztosan megőrizze egészségét. Látogasson el a MOM Wellnessbe, ahol biztonságos környezetben, több, mint 1000 m²-en várják a mozogni vágyókat! Ha pedig komolyabban fontolgatja a rendszeres testedzést, a Scitec Nutrition Vitamin és Fitness üzletben is szakértő segítség várja!

A testi feltöltődés mellett a lélek ápolására is fordítson gondot! Válasszon egy szuper könyvet a Libriből vagy az Anima könyvesboltból, kuckózzon be egy finom borral, amit a Bortársaság kínálatában talált, és hagyja, hogy a borús őszi napoktól messzire repítse legújabb könyvélménye! Ha pedig az olvasás helyett könnyedebb kikapcsolódásra vágyna, üljön be egy szuper filmre a CINEMApinkbe, vagy bowlingozzanak egyet barátaival munka után a Buda Bowling Clubban!

Készen áll az igazi őszi lifestyle élményekre? Akkor irány a MOM Park és ha ott jár, ne felejtse el megmutatni legújabb otthoni kiegészítőjét, kedvenc könyvét vagy friss élményét Instagram story-jában! Játsszon velünk és legyen Ön a szerencsés, aki a Tematikus Hetek lifestyle hetének különleges ajándékaival gazdagodik!

Tudjon mindenről, ami a MOM Parkban történik!